Limbajul Trupului – behind the scenes

Acum ceva timp Tania Tita m-a rugat sa ii dau un interviu pentru proiectul ei Getinspired.tv. si sa spun mai multe despre cum poti interpreta limbajul trupului.  Puteti vedea cateva lucruri care sa va ajute in comunicarea cu persoanele pe care le intalniti.

Nu uitati, pe 18 decembrie tin ultimul Workshop de Limbajul Trupului din acest an. Am mai multe surprize pregatite fata de editiile anterioare, asa ca nu ratati.

Va puteti inscrie prin formularul de pe pagina de prezentare.

6 thoughts on “Limbajul Trupului – behind the scenes”

 1. Foarte interesant interviul. Am descoperit cateva lucruri noi. Imi place foarte mult domeniul, am citit despre asta si raman uimit de multe ori de cum pot oamenii sa reactioneze inconstient in anumite situatii.

 2. As dori sa particip la workshop de pe 18 Decembrie, dar nu scrie nicaieri de la ce ora incepe si cam cat dureaza, de asta depinzand daca pot participa sau nu. Ar fi grozav daca m-ai putea lamuri! :)

 3. cunosc limbajele trupului
  nu le stapanesc pe sine, dar se pot observa la fiecare om de rand.
  este un serial despre limbajele corpului … :)
  o idee buna de a scrie pe blog

 4. Super tare blogu
  Daca vrei sa ne lasam mesaje pe blog unu la altu lasami si tu unu si la sfarsitu mesajului adauga 2 sa stiu trebuie sa ati las mesaj

 5. Fiind vorba de limbajul trupului,legat de interviu am observat ca:
  -la inceput erai oarecum nerabdator sa iei cuvantul
  -in unele momente din interviu ea nu era interesata de ceea ce comunicai
  -in video avem un exemplu de copiere a gesturilor(mirroring) din partea ei

  Ce as mai adauga ar fi faptul ca ceea ce simte persoana pe care o “citesti” nu este transmis doar printr-un gest singular ci printr-o insirare de gesturi ce insinueaza acel sentiment.

Comments are closed.