John Maxwell in Romania

De cand am citit prima carte a lui John Maxwell, acum mai bine de 10 ani mi-am dorit sa il pot asculta Live la o conferinta si sa ii pot pune intrebari. Pana acum nu am avut ocazia insa iata ca pe 23 martie John Maxwell vine la Bucuresti.

johnmaxwellro Consderat de multi unul din cei mai mari experti in domeniul Leadershipului ,John Maxwell a scris o serie de carti pe tema asta care se vand ca painea calda. Stilul lui este direct, deschis si foarte practic spre deosebire de cartile stufoase scrise de alti Guru.

Spre exemplu, una din cele mai bine cotate carti ale lui Maxwell: Cele 21 de legi supreme ale Liderului ofera exact asta: 21 de legi nescrise pe care daca o persoana le respecta autoritatea de lider ii este recunoscuta de toti cei cu care interactioneaza. Simplu si la obiect.

Daca aveti ocazia sa va inscrieti, nu ratati asta.

Mai jos aveti un clip cu John Maxwell.

11 thoughts on “John Maxwell in Romania”

 1. Prostii, manipulari de 2 lei. Acelasi stil ca diverse firme care te lumineaza spiritual si financiar gen Amway, Forever Living..etc..

 2. Nici una, nici alta. Am trecut printr-un divort datorita unor gargauni bagati in cap de catre marii ilustri iluminati, crema societatii americane si din toata lumea din societatea multicultural dezvoltata Amway. Si chiar degeaba. Macar daca ii iesea.
  Urmaresc acest site de vreo 2 saptamani, sunt multe idei scrise de tine foarte bune si folositoare, dar cand aud de promisiuni de yachturi, masini scumpe si vacante promise, chiar ca devin Gica Contra.

 3. Am ascultat un pic. Poate l-am confundat cu iluminatii din Amway. Intr-adevar cum zice, succesul este a sti care e scopul in viata asta.

 4. SUCCESUL SI BOGATIA AU UN PRET , SARACIA O PLATESTI IN FIECARE ZI IN LEASING SAU RATE.
  SISTEMELE DE CARE VB DOMNUL DE MAI SUS FUCTIONEAZA DE MAI BINE DE 100 DE ANI…DECI MERG STIMATE DOMN RADU…

 5. Foarte bine stimate domn Sebastian. Nu intru in polemici cu tine. Foarte bine.
  E mai important pentru tine sa ai o familie fericita sau sa faci parte dintr-un sistem care functioneaza de nu stiu cati ani? Esti fericit si bogat cu sistemele tale de independenta financiara si alte prostii. Felicitari. Te-ai ajuns. Tot respectul. Eu prefer sa nu iau parte din tot felul de sisteme si sa fiu multumit pe alte planuri. In viata trebuie sa fie un echilibru. Stimate domn Sebastian.

 6. Mai sunt si alte sisteme care merg stimate domn Sebastian. Asta nu e un argument sa ma faci sa cred ca e cel mai tare. Ca merg de nu stiu cati ani. Toate merg de sute de ani: prostia, inselaciunea, minciuna, manipularea. Nu ma refer aici la J. Maxwell ci la alti (vorba lui Adi)guru si sisteme din care faci observ ca faci parte cu succes. Toti ca tine zic la fel : Daca functioneaza la altii, de ce sa nu functioneze si la tine? Si vecina de la etajul 7 o face, si bunica o face, si cel care vinde flori o face. Tu de ce n-o faci? Iaca na, sunt eu mai cu mot, de aia n-o fac. Unii oameni simpli sa stii, stimate domn Sebastian,care nu au fost la seminarii si fac parte din retele de socializare cum e Amway, sunt mai bogati financiar si spiritual ca voi. Unii cheltuie o gramada de bani pe carti , cd-uri, deplasari ca na, da bine, sunt si eu om de succes. Nu zic sa nu sunt bune. Sunt pentru cei ce extrag informatii din astea si nu le folosesc in scop manipulator si ca sa vanda detergenti si paste minune.

 7. raspuns : Principiile si metodele de antrenament sunt modalitati de abordare a antrenamentelor, variind factori ca intensitate, numarul de exercitii, numarul de seturi si repetari, pauzele intre serii, durata, viteza de executie etc. Metodele reprezinta aplicarea practica a principiilor de antrenament. Ele au aparut si s-au dezvoltat tocmai prin faptul ca anumite persoane au obtinut rezulate utilizandu-le. Acest lucru nu este obligatoriu pentru toata lumea, rezultatele individuale variind in limite largi

Comments are closed.