Job pentru o tipa pasionata de social media

Updated on: December 17, 2009

Cand am inceput sa lucrez online cu cativa ani in urma aveam in cap un singur gand : Vreau sa pot sa imi stabilesc singur programul si sa reusesc sa ajung sa lucrez de acasa pe timpul meu, la caldura, cu cafeaua in fata, sa pot sa plec cand vreau, sa ma trezesc cand vreau, sa pot sa ma plimb si sa vizitez locuri noi. Treptat lucrurile au evoluat foarte mult, am cunoscut o multime de oameni misto, pasionati de lucruri de care si eu eram pasionat si mi-am dat seama ca odata ce esti prins de mirajul “onlineului” cu greu vrei sa revii la stilul de munca de la 9 la 6 seara.

Destul cu introducerea. Daca vreti sa incepi sa lucrezi serios in social media, esti fata si esti pasionata de moda, frumusete, stil, coafuri, stiti voi..lucruri la care barbatii se pricep mai putin, am o oportunitate pentru tine.

Divahair.ro cauta Social Media Manager si m-au rugat sa recomand 3 tipe din online care se pot potrivi profilului pe care il vor.

Fisa Postului :

– vei stabili saptamanal impreuna cu echipa redactionala strategia de comunicare in social media

– vei intretine conturile de facebook si twitter ale divahair, publicand continut interesant si angajandu-te in discutii cu utilizatorii

– vei fi “vocea” si imaginea in online a Divahair in relatia cu utilizatorii.

Cerinte :

– sa fii activa deja in social media. Asta inseamna sa ai macar un blog, cont de twitter, facebook si sa intelegi cum functioneaza “sistemul” asta de comunicare

– sa vrei sa castigi bani lucrand de acasa, part-time, folosindu-ti inteligenta cu care esti inzestrata.

– sa vrei sa participi la intalnirile spontane care se organizeaza pe twitter, facebook, tweetmeets, facebookmeets, etc ca reprezentant Divahair

– sa fii creativa si sa ai cunostinte minime de comunicare online. Jobul asta nu e despre a publica linkuri de pe siteul Divahair pe conturile de twitter si facebook ci despre a avea o relatie cu comunitatea.

Ce se ofera :

Bani, Timp liber, Ocazia de a-ti creste Imaginea personala, Training personal si sfaturi practice din partea mea de fiecare data cand dai de bucluc.

Ce nu se ofera :

Limuzina cu sofer, manual de instructiuni.

Cat e salariul?

Hai sa stabilim un lucru : e un job unde vei castiga bani, dar e un job unde nu vrem sa aplici daca te intereseaza doar banii. Asa ca daca esti interesata si pasionata de ce am zis mai sus si vrei cu adevarat pozitia asta, vorbim despre bani cand ne cunoastem.

Vreau Jobul, cum aplic?

Dezamagire. Jobul nu e pus pe bestjobs sau ejobs. O sa aplici pe propriul tau blog sau canal unde comunici : facebook, twitter, youtube..etc.

Scrie de ce vrei jobul si de ce te-am chema pe tine la interviu . Si apoi pune un link catre articolul asta ca sa pot tine contabilitatea.

Cine poate aplica?

Oricine indeplineste conditiile de mai sus. Moda, stil, social media.

O sa fac trei sugestii in afara de cei care se vor inscrie. Daca doriti jobul asta aplicati la fel cum am zis mai sus : spuneti de ce te-ar selecta . Sugestiile mele sunt doar sugestii, toata lumea are sanse egale :

Georgiana Stanciu

Miruna

Andra Zaharia

Puteti prelua anuntul de aici impreuna cu recomandarea voastra a trei tipe pe care le vedeti batandu-se pentru jobul asta :) Cristi, Bobby, Andrei, Adrian ?