Inca un training la care merita sa te duci

Ionut este foarte activ si o tine din training in training. Il invidiez pentru asta. Data trecuta am fost la un seminar tinut de Cristian Carstoiu despre time management. Puteti vedea aici poze. Acum, pe 20 martie Cristian va pregateste un eveniment despre cum sa fii bogat. Care este filozofia oamenilor bogati? Care sunt obiceiurile lor?

 • cum gandesc oamenii bogati;
 • cum iti definesti scopurile tale financiare;
 • care sunt obstacolele spre bogatie;
 • care este strategia acumularii averii.

Averea nu este dependenta nici de educatie, nici de varsta, nici de punctul de pornire in viata. Indiferent unde te afli acum, atat profesional cat si financiar, peste 5 sau chiar 10 ani poti avea o mica avere care sa iti faca viata confortabila si relaxata. Daca esti tanar, ai multi ani inainte in care sa-ti poti edifica un stil de viata de invidiat. Iar daca te afli spre sfarsitul carierei, inca mai e vreme suficienta pentru a-ti croi un viitor financiar care sa nu depinda de pensie.

Pentru cei care vor sa mearga la seminar beneficiati de o reducere daca ii spuneti lui Ionut ca veniti prin recomandarea mea. Primii 4 participanti pot participa cu doar 125 RON.

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

14 thoughts on “Inca un training la care merita sa te duci”

 1. Cristian este bogat? Adica invatam cum sa devii bogat de la cineva bogat, sau de la cineva care se imbogateste invatandu-i pe altii cum sa devina bogati?

  Shtiu ca era o carte despre cum sa faci un milion de dolari in care primul sfat era sa scrii o carte despre cum sa faci un milion de dolari :)

  “Daca esti tanar, ai multi ani inainte in care sa-ti poti edifica un stil de viata de invidiat. Iar daca te afli spre sfarsitul carierei, inca mai e vreme suficienta pentru a-ti croi un viitor financiar care sa nu depinda de pensie.”

  lol :D.. si daca sunt “la mijloc” :p

 2. @hunt_h_er on

  E usor sa ironizam. Mai greu e sa facem cu adevarat ceva. Ionut Ciurea organizeaza si tine traininguri excelente. Cristian Carstoiu este foarte bogat. E mult mai bogat decat multi care stiu doar sa critice.

 3. De ce cineva din Capiral Top 300 sau cineva din Topul Forbes nu se ocupa cu asa ceva ? Pentru ca lucrurile astea nu se invata peste noapte, si nici la un seminar.

 4. Ovidiu, Hunter si Mihai au tot dreptul sa stie mai mult despre cei care sustin un seminar pe un subiect ca asta.

  E de bun simt sa vrei sa inveti niste lucruri de la cineva care se pricepe pentru ca a trecut prin ele si le-a experimentat pe pielea lui.

  Pe de alta parte a fost greseala mea ca n-am mentionat ca baza trainingului o reprezinta cartile lui Robert Kiyosaki, ca si educatie financiara.

  Pt Mihai : iti recomand pe cineva din top 300, despre care am mai scris : http://youtube.com/watch?v=BFKDm1ghYfQ . Stiu de el de la Hunther. Miliardar care a dat faliment si a luat-o de la 0. Acum ajunge iar la miliard.

 5. Ovidiu, f bun argumentul tau :)

  “Mai greu e sa facem cu adevarat ceva.”
  Sticking feathers up your butt does not make you a chicken…

 6. @hunt_h_er on

  Multumesc pentru cuvintele frumoase, oricum.
  Raman la parerea mea, e usor de vorbit, criticat si reprosat. Si de ironizat. Chiar e greu sa facem cu adevarat ceva. Pentru ca asta presupune munca, nu scuze si motive.

 7. Asa este, Adi. Dar eu altceva am spus. Tot de bun simt e sa si respecti.Cu atat mai mult cu cat e vorba de un trainer cu experienta lui Cristi Carstoiu. Nu pot veni 100 de Donald Trump-i in Romania sa tina conferinte luna de luna.

 8. @ carcotashi, nu conteaza numele

  nod in papura se poate gasi.
  Kiyosaki e multimilionar si se gasesc indivizi sa-l arate cu degetul ca a facut avere din carti, propulsat de o firma ce activeaza prin mlm (care i-ar fi promovat cartile). sint altii care tipa ca tatal bogat nu exista.

  asta-i problema? nu conteaza cine transmite mesajul, atita timp cit poti sa inveti ceva din el. din punctul meu de vedere Kiyosaki poate sa fie si $@#^, daca ce spune ma face mai bogat (intelectual, apoi financiar), nu ma intereseaza asemenea detalii.

  si mai e ceva. criticati dupa ce vizionati (participati la seminar), nu inainte!

Comments are closed.