Inca un training la care merita sa te duci

Updated on: March 14, 2008

Ionut este foarte activ si o tine din training in training. Il invidiez pentru asta. Data trecuta am fost la un seminar tinut de Cristian Carstoiu despre time management. Puteti vedea aici poze. Acum, pe 20 martie Cristian va pregateste un eveniment despre cum sa fii bogat. Care este filozofia oamenilor bogati? Care sunt obiceiurile lor?

  • cum gandesc oamenii bogati;
  • cum iti definesti scopurile tale financiare;
  • care sunt obstacolele spre bogatie;
  • care este strategia acumularii averii.

Averea nu este dependenta nici de educatie, nici de varsta, nici de punctul de pornire in viata. Indiferent unde te afli acum, atat profesional cat si financiar, peste 5 sau chiar 10 ani poti avea o mica avere care sa iti faca viata confortabila si relaxata. Daca esti tanar, ai multi ani inainte in care sa-ti poti edifica un stil de viata de invidiat. Iar daca te afli spre sfarsitul carierei, inca mai e vreme suficienta pentru a-ti croi un viitor financiar care sa nu depinda de pensie.

Pentru cei care vor sa mearga la seminar beneficiati de o reducere daca ii spuneti lui Ionut ca veniti prin recomandarea mea. Primii 4 participanti pot participa cu doar 125 RON.

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.