Inca o ora si putin, pana la start

Updated on: October 7, 2012

Am adormit cu greu. De doua zile sunt sute de ganduri care imi trec prin cap. Daca nu m-am pregatit suficient? Daca nu am facut long-runul cum trebuie? Daca o sa lovesc zidul mai devreme decat ma astept? Daca ma apuca durerile abdominale pe traseu si nu am unde sa-mi fac nevoile?

Apoi ma gandesc la cele 70 de antrenamente pe care le-am facut. Sunt pregatit. Sunt ok. Ma simt bine. N-are ce sa se intample neprevazut. Am gandit si am razgandit totul. Go out and run.

Picture 13

Sunt imbracat in echipamentul de concurs. Adidasii cu care am facut peste 600km pana acum si au inceput sa se rupa. S-au mulat pe forma piciorului meu. Pantaloni lungi desi o sa fie peste 27 de grade la ora pranzului, aproape de finish. I-am luat doar pentru ca au buzunar la spate, orizontal unde sa-mi pun 5 geluri energizante ca sa nu alerg cu ele in mana. Am tricoul albastru care ma baga in cea mai buna stare cand il pun pe mine. Am primit numarul 439 ieri, de la organizatori. L-am prins pe piept cu ace de siguranta. Am mancat o banana si am baut 300ml de apa pe la 7. Am pus melodia care ma baga in moodul energetic (Eminem – Till i collapse)

Va povestesc dupa cum a fost. Mai e o ora si incepe.