9 thoughts on “In secunda cand m-am hotarat sa fac ceva..”

  1. Wow.Mi-a placut foarte mult clipul. Sintetizeaza unele din cele mai importante legi ale dezvoltarii personale. Si o face foarte bine. Mesaje de acest gen ar trebui ascultate de cate ori simtim nevoie de inspiratie. Ne vor motiva sa evoluam, sa crestem si in acelasi timp sa ii ajutam pe ceilalti sa devina mai buni.
    Sper din tot sufletul ca datorita unor persoane ca el lumea va deveni mai buna, si mai focusata pe ceea ce conteaza cu adevarat in viata. Multumim Adrian pentru postarea clipului.

  2. Eu am o viata distrusa din toate punctele de vedere, sint considerata psihic bolnava, stranie, egoista, nemiloasa, ca vreau sa distrug viata celorlalti, am fost obligata sa demisionez de la aceasi companie de doua ori, barbatul pe care il iubesc a fost directorul meu, e casatorit si sint acuzata ca vreau sa le distrug familia, am fost tradata de toti cei in care aveam incredere etc. Toata lumea e impotriva mea, toti cind ma aud ca vb despre ceea ce cred si despre felul meu de a vedea viata imi spun Iulia coboara pe pamint sau Iulia nu esti sanatoasa la cap. Am impresia citeodata ca viata imi verifica toate capacitatile mele. Eu doar atit stiu altfel eu nu pot sa procedez, eu stiu ca ceea ce vad este adevarat, nimeni si nimic nu-mi poate schimba acest sentiment. Numai eu vad ceea ce vad, si peste ceva timp lumea o sa-mi spuna ca am avut dreptate. Daca o sa fie nevoie sa-mi dau viata pt ceea ce cred, sint gata oricind. Dupa cite am trecut de mai bine de un an, nimic nu ma mai sperie in aceasta viata. Cel ce are adevarul de partea lui, are si puterea de a infrunta orice.

Comments are closed.