Imi caut asistenta

Updated on: December 17, 2010

Sunt o multime de lucruri care iti mananca timpul atunci cand esti freelancer. Trebuie sa citesti si sa raspunzi la mailuri, sa traduci diverse materiale, sa faci reseach, sa faci cumparaturi, sa faci rezervari, etc. Toate astea te pot sufoca la un moment dat si te pot tine departe de ceea ce te ajuta sa produci.

Cum ar fi daca ai putea avea propria asistenta…virtuala?

Vlad Stan m-a anuntat ca urmeaza sa lanseze un serviciu foarte interesant. Pe scurt, este un serviciu care sa te ajute sa ai mai mult timp pentru tine, sa fii mai eficient si mai productiv in activitatea ta. E un concept complet nou in Romania si se numeste Virtual Assistant (E-ngrid). Practic, este o asistenta careia ii poti delega taskuri marunte care iti mananca timp, in loc sa faci doar ce iti place.

Vorbim despre caracteristici care iti vor eficientiza munca,  te vor ajuta sa fii mai productiv si iti vor da timpul necesar sa te bucuri de viata. Detalii aici http://va.vladstan.com

Interesant este ca inca de la lansare in beta, poti rezolva 18 categorii de probleme descrise prin iconuri la categoria "Tarife".

Modul de functionare este extrem de simplu, suni asistenta virtuala si ea rezolva totul. Magic. Vezi sectiunea "Cum".

Primul care comenteaza la acest post, poate intra in primii 15 oameni din Romania care vor avea asistenta virtuala chiar daca este in program beta.”

Mi se pare o idee foarte tare, multi oameni de succes cu care m-am intalnit iss deleaga sarcinile unor oameni care nu trebuie sa vina la birou. E mai practic, mai ieftin si mai comod.