Imi caut asistenta

Sunt o multime de lucruri care iti mananca timpul atunci cand esti freelancer. Trebuie sa citesti si sa raspunzi la mailuri, sa traduci diverse materiale, sa faci reseach, sa faci cumparaturi, sa faci rezervari, etc. Toate astea te pot sufoca la un moment dat si te pot tine departe de ceea ce te ajuta sa produci.

Cum ar fi daca ai putea avea propria asistenta…virtuala?

Vlad Stan m-a anuntat ca urmeaza sa lanseze un serviciu foarte interesant. Pe scurt, este un serviciu care sa te ajute sa ai mai mult timp pentru tine, sa fii mai eficient si mai productiv in activitatea ta. E un concept complet nou in Romania si se numeste Virtual Assistant (E-ngrid). Practic, este o asistenta careia ii poti delega taskuri marunte care iti mananca timp, in loc sa faci doar ce iti place.

Vorbim despre caracteristici care iti vor eficientiza munca,  te vor ajuta sa fii mai productiv si iti vor da timpul necesar sa te bucuri de viata. Detalii aici http://va.vladstan.com

Interesant este ca inca de la lansare in beta, poti rezolva 18 categorii de probleme descrise prin iconuri la categoria "Tarife".

Modul de functionare este extrem de simplu, suni asistenta virtuala si ea rezolva totul. Magic. Vezi sectiunea "Cum".

Primul care comenteaza la acest post, poate intra in primii 15 oameni din Romania care vor avea asistenta virtuala chiar daca este in program beta.”

Mi se pare o idee foarte tare, multi oameni de succes cu care m-am intalnit iss deleaga sarcinile unor oameni care nu trebuie sa vina la birou. E mai practic, mai ieftin si mai comod.

18 thoughts on “Imi caut asistenta”

  1. Se pare ca outsourcing-ul functioneaza tot mai bine. Sincer imi place ideea, desi eu personal prefer sa am de-a face cu oameni in mod direct. Da, pt un freelancer cred k ar functiona ff bine. Romani cu idei ingenioase… Imi place topica asta – gandire divergenta/creativa.

  2. Foarte interesanta ideea si sunt sigur ca o sa functioneze intrucat rezolva o nevoie. Mi-ar fi placut sa aflu mai multe despre cum se vor rezolva task-urile de catre asistenta, dar presupun ca informatii de genul acesta sunt disponibile dupa inregistrare.

  3. @Cosmin Asistenta va prelua task-urile si le va trimite expertilor din domeniul respectiv fara ca tu sa fii nevoit sa apelezi la fiecare in parte. Tu trebuie doar sa dai un telefon sau un e-mail asistentei, sa delegi task-urile si apoi vei primi rezultatele la deadline-ul dorit si la o calitate super.

  4. Nu stiu cat e de noua, pe limba germana se cauta asistenti virtuali de cateva luni bune. Oricum, succes cu implementarea :)

  5. Ma bucur sa vad ca apar astfel de servicii si la noi.

    Chiar ma gandeam, dupa ce am citit cartea lui Tim Ferriss – The 4 Hour Workweek, ca ar fi ciudat sa apelez la un personal assistant indian, aceasta fiind una din variantele recomandate de el :)

    200 lei pe luna nu este o suma mare, mai ales daca o compari cu cheltuielile lunare salariale aferente unui angajat. Sunt curios totusi cum se face cuantificarea sarcinilor pe care le poti da spre rezolvare.

  6. Ma gandisem si eu la asta :) Sunt putin dezamagit ca cineva a pus-o deja in practica. Oricum, eu cred ca ideea e foarte buna si ca o sa aiba succes.

Comments are closed.