Human Design

Ionut a (re)lansat Human Design ..un proiect menit sa adune specialisti din domeniul dezvoltarii profesionale si personale. La cat mai multa crestere si succes…triplu, dar am cateva lucruri de mentionat pentru posteritate legat de subiect. :

La o cafea cu Ionut, cand mi-a spus de Human Design…i-am sugerat sa incerce ceva in genul Ted Talks, si nu un forum. Ionut a ales forumul, dupa parerea mea…calea cea mai grea de a comunica online acum. Come on, forumurile si-a trait perioada de glorie acum 2-3 ani. Sa ridici acum un forum de la 0 implica prea multa munca decat pare si asta pentru ca intrenetul s-a schimbat. Sunt blogurile, informatia video ne asalteaza… etc. In fine…sper sa ma insel si forumul de la human design sa nu moara inainte de a fi cunoscut.

Ionut…raspunde-mi la intrebarea asta : de ce sa scriu pe forum la Human Design un articol despre vanzari sau motivare cand pot sa-l pun la mine pe blog ?

9 thoughts on “Human Design”

 1. De acord la partea cu forumurile.. Deja lumea s-a plictisit de ele. Merge ceva mai [inter]activ, mai de web 2.0, un site wiki, un cms ca joomla modificat, ceva centrat catre ums-uri care sa stimuleze creativitatea si sa ofere o experienta placuta..
  Anyway, sunt sigur ca asta e doar inceputul si Ionut o sa faca ceva tare din proiectul asta :)

 2. De acord cu ceea ce zici in legatura cu forumurile. Si parerea mea este ca sunt pe moarte. Totusi, cred ca un an-doi mai merg daca ai oamenii potriviti.

  Oricum, e greu. Asta i-am zis si eu. Blogurile sunt noua si imbunatatita varianta a forumurilor.

 3. Pentru ce vrea Ionut sa faca, e mai potrivit un forum.. unde exista mai multe optiuni de a contribui cu idei (prin posturi) decat sa dai niste commenturi pe blog.

 4. scurt, ca sa nu va tin in suspans. voi scrie pe blogul meu explicatiile cu privire la platforme (phpbb si wordpress) si de ce am ales phpbb pentru forum si wordpress pt “human design official blog” :)

  motivul simplu, fara explicatii: pentru ceea ce vreau sa fac cu human design este mai buna platforma phpbb / platforma de forum.

 5. Da, este greu sa cresti o astfel de comunitate.

  Dar forumurile sunt superioare blogurile atunci cand vine vorba de interactiunea cu cititorii. Blogurile sunt mai restranse ca activitate, sunt pe o anumita nisa, forumurile au libertate mai mare de dezvoltare si extindere.
  Forumurile sunt mai “user generated content” decat blogurile.

  Pe de alta parte, continutul de calitate se va gasi mai repede pe blog decat pe forum.

  Pentru un blog ai nevoie de redactori specializati, pentru un forum nu.

  Cred ca ar merge totusi o combinatie intre un blog si un forum. Blogul sa stea in fata si sa prezinte headlines-urile de pe forum.

 6. sunt de acord cu tine! ionut cred ca s-a intors in mod neinspirat la ideea care l-a lansat in bransa! sper sa gaseasca alta formula!

Comments are closed.