HateBook

Cand scrii articole generaliste cum scriu eu, este inevitabil sa apara diversi oameni care o sa te critice pentru diverse motive.

Nu am nicio problema cu faptul ca anumite persoane nu sunt fane ale muncii mele, ar fi sincer ciudat ca toata lumea sa fie de acord cu ce scriu sau cum scriu eu.

Adevarul e ca am un stil destul de ciudat, pentru ca sunt o persoana care este indragostita de informatie si care refuza sa se specializeze.

De fiecare data cand am incercat sa ma specializez in exces, am suferit probleme in viata profesionala si am suferit chiar si de burnout.

Mintea mea sare din idee in idee, iar asta imi caracterizeaza munca si contributia in lume.

De ce sa ma impotrivesc personalitatii mele, daca de fapt asta este “super puterea” mea? Daca ma impotrivesc, ma fortez sa fiu cineva care nu sunt.

Ce este un HateBook?

Un HateBook este un colaj de comentarii si pareri negative, cu scopul de a deveni incet-incet imun la dorinta de a obtine validare din partea tuturor celor care interactioneaza cu munca mea.

Scopul acestei pagini este sa strang intr-un loc comentarii negative la adresa muncii si persoanei mele, cu scopul de a deveni mai rezistent la critica si la critici.

Cei care ma critica sau imi critica munca nu fac asta pentru ca sunt rau intentionati sau rautaciosi. Uneori acestia nici macar nu sunt atenti la ce scriu sau nici macar nu au citit ce am scris.

De asemenea, acesti oameni uneori vor sa te ajute, chiar daca nu-si aleg potrivit cuvintele.

E interesant ca nu sunt singurul care face asta. David Goggins isi face un mixtape formate din mesajele de la haterii lui. Nu sunt atat de influent si de celebru ca Goggins ca sa am armada de hateri, dar fiecare comentariu negativ lasa o urma asupra psihicului meu.

Din dorinta de a capata mai multa disciplina personala si mai mult rezilienta mentala, am de gand sa fac acest colaj de mesaje “anti-Gabriel” si “anti-SuccesDublu”.

Nu am nimic personal cu cei care ma critica, ma leg doar de continutul mesajelor acestora.

Este loc pentru toata lumea la masa si fiecare dintre noi poate obtine o particica din placinta numita “Succes”.

HateBook-ul lui Gabriel Nechita si al blogului SuccesDublu

– Astept alt subiect:

Alt subiect te rog