4 thoughts on “Face bine la cap”

  1. Desi sunt fana infocata a acestei reviste, spotul parca nu imi trezeste nimic. Totusi, l-as da mai departe pentru ca imi place prea mult revista. Sau poate, femeie fiind, nu am inteles eu spotul :-)

  2. Decorul ar trebui sa fie altul, ceva mai vesel, mai fresh. Si daca ar avea si un fond sonor muzical, bine ales, ar putea fi mult mai cunoscut.

  3. tonul femeii este foarte enervant…parca ar fi o functionara acra si plicitista(ca sa nu zic nef***)…poate daca dupa ce tipul ar citi revista in loc de vocea masculina cu “citeste revista esquire, face bine la cap” sa fie tot o voce feminina, poate chiar a tipei de la inceput insa radical shimbata (raporturile de forta sa se inverseze in favoarea barbatului, tipa sa fie mult mai receptiva si sa se straduiasca sa-i atraga atentia barbatului, sa fie pe placul lui) si in incheiere tipu care a citit revista sa arate mai multa atitudine masculina(mai mult de 2-3 sec cat e acuma in clip) si sa fie el cel care zice: “citeste revista esquire, face bine la cap” nu o voce impersonala din afara…sa fie un mesaj personal,autentic si convingator venit de la un lider…cel putin asa ma gandesc :)

    PS. tin minte reclama aia la tabu in care vine gagica aia dezbracata in sauna la barbati si ii smulge la unu prosopu de pe talie lasandu-i cu gura cascata pe tipii de-acolo, ea fiind cea mai cu “coaie” dintre toti barbatii…poate reclama la esquire ar trebui sa contina un mesaj asemanator insa de data asta barbatul sa fie repus in drepturi, acolo unde i-i locu :D

Comments are closed.