Cum sa faci bani din pasiunea ta: Jon Schmidt

Am dat din intamplare de una din compozitiile lui Jon Schmidt acum 3 sau 4 ani pe youtube si am ramas fascinat. Tin minte ca atunci am ascultat o saptamana intreaba Love Story meets Viva la Vida pe repeat fara sa ma satur.

jon schmidt rexburg

Jon Schmidt este un compozitor si pianist pasionat si dedicat. Are aproape 45 de ani si compune de la 11 ani. A lansat pana acum 8 albume si 7 volume de orchestratie. Omul e incredibil pur si simplu, se vede ca respira pentru muzica. Trebuie sa cautati concertele Live ca sa va dati seama de asta. Stilul lui este New Age Clasic, o imbinare intre muzica clasica si tendinte moderne, pop, jazz, etc.

Citeste tot articolul →Cum sa faci bani din pasiunea ta: Jon Schmidt

Cum sa faci bani din pasiunea ta – Devin Graham

Primesc in ultima vreme foarte multe emailuri de la oameni care ma intreaba cum sa faca mai multi bani, cum sa-si creasca profitul ca freelanceri sau cum sa isi lanseze o afacere si ce anume le recomand eu sa faca.

Pana la momentul cand voi trata acest subiect in detaliu m-am hotarat sa incep o serie saptamanala de articole in care sa-ti prezint oameni care fac bani din pasiunea lor, ca freelanceri, in mare parte folosindu-se de puterea de promovare a internetului si de uneltele pe care le poti gasi online foarte usor.

Si in trainingurile pe care le tin insist pe aceasta idee: cea mai rapida cale de a progresa este sa sa uiti la oameni care au reusit, sa citesti si sa te documentezi despre ce au facut si cum au facut ei si sa incerci sa adaptezi la situatia ta ceea ce se poate adapta. Daca astepti sa te ia cineva de manuta si sa-ti arate pas cu pas, o sa astepti destul de mult.

Asadar, ziua de joi este rezervata articolelor despre oameni care fac bani din pasiunea lor.

50

Citeste tot articolul →Cum sa faci bani din pasiunea ta – Devin Graham

6 pasi practici sa iti dai demisia si sa lucrezi pentru pasiunea ta

Va aduceti aminte de anii cand terminai facultatea si imediat erai repartizat pe un post de catre stat si ramaneai pe postul ala pana ieseai la pensie? Eu nu-mi aduc aminte dar parintii mei si majoritatea celor care sunt cu o generatie mai in varsta decat mine isi aduc aminte si nu inteleg ce se intampla acum in 2011.

Daca ai in familie pe cineva care iti repeta obsesiv acest lucru: Fa o facultate ca sa ai o diploma si un serviciu stabil, gandeste-te ca priveste lucrurile din perspectiva de atunci.

Ce se intampla in 2011?

Traim cea mai mare criza economica din ultimul secol. Am ajuns deja la al doilea val. Daca mai crede cineva ca exista joburi sigure se inseala amarnic. Nici jobul de gropar nu mai e sigur, oricand poate veni altul care e mai musculos sa sape gropi in locul tau.

wooden-keyboard

Citeste tot articolul →6 pasi practici sa iti dai demisia si sa lucrezi pentru pasiunea ta