Doua carti care merita citite

Updated on: March 25, 2010

Imi place cand antreprenorii romani vor sa impartaseasca din experienta lor altora. Pe de o parte, cel mai bun mod de a iti sedimenta informatiile pe care le-ai studiat este sa inveti la randul tau pe altii, iar pe de alta parte, atunci cand oferi altora sansa sa vada cum ai reusit tu, pas cu pas, creind valoare pentru ei iti aduci aminte de unde ai plecat si unde ti-ai propus sa ajungi.

Am citit recent doua carti scrise cap-coada de niste oameni pe care ii apreciez pentru entuziasmul si pasiunea pe care o pun in ceea ce fac. O sa va zic cateva lucruri despre ele pe rand

1. Ghidul incepatorului in Marketingul Online – de Andrei Hasna.

introducing1 Andrei are  o poveste extraordinara despre cum a inceput sa foloseasca marketingul online pentru a-si castiga libertatea financiara, dar dincolo de povestea lui mi-a placut felul in care sunt explicate princiile de baza ale marketingului online incat oricine e la inceput poate invata.

Am citit cartea lui Andrei, la inceput cu scepticism. Citisem atatea materiale de marketing online incat credeam ca n-am ce sa descopar nou. Ei bine, m-am inselat. Am reusit sa descopar un ghid complet, bine pus la punct, explicat pertinent incat orice incepator pe internet sa inteleaga despre ce e vorba. Daca ai cumparat cartea incercand sa te imbogatesti subit fara sa pui osul la munca, nu te va ajuta. Daca esti dispus insa sa investesti timpul pe care oricum il pierzi stand pe net pentru a invata sa faci bani, ghidul lui Andrei este cel mai bun punct de pornire.

Poti comanda cartea aici. Pe Andrei il poti gasi pe Twitter la @andreihasna

2. Reguli de Prosperitate – de Paul Coman

ReguliDeProsperitate Ati citit pana acum o carte care sa va acapareze atat de tare incat sa nu o lasati din mana pana o terminati? Mi-e dor de genul asta de carti, care sintetizeaza lucruri importante in randuri putine si care pot fi citite, din nou si din nou. Cartea lui Paul este una din aceasta categorie. Lucruri de bun simt, principii de viata, lucrurile esentiale care ne construiesc vietile personale si profesionale zi de zi, lucrurile fara de care nu poti sa iti atingi visele, tratate intr-un stil simplu, usor de inteles si cu o doza de maturitate pe care n-am mai gasit-o de mult.

Si ca sa vedeti ce accent a pus Paul pe detalii, va las sa vedeti cateva poze din carte:

 

PaginiMostre1

Paul lanseaza cartea gratis, duminica, 28 martie ora 21:00 http://www.regulideprosperitate.ro/