Donald Trump o ia pe aratura

Updated on: September 25, 2007

The Apprentice sezonul 7 prevazut sa apara in ianuarie 2008 va avea un concept nou. Va fi cu celebritati. O greseala din punctul meu de vedere. Daca pana acum am urmarit toate sezoanele din Apprentice din dorinta de a vedea cum se descurca anumiti concurenti in situatii de real business, nu-mi ramane decat sa ma mut online la reality-ul lui Joel Comm “The next internet millionaire” intr-adevar un spectacol educativ si cu mai multe aspecte practice (cel putin pentru mine).

Revenind la Donald Trump si “the Apprentice”, se pare ca scaderea audientei show-ului de la sezon la sezon i-a facut pe producatori sa recurga la masuri disperate. Cum altfel as putea cataloga decizia de a face un show de business la care vor participa : Carmen Electra, Naomi Judd, Tony Hawk, Jeff Gordon, Danica Patrick sau George Foreman? Daca nu era destul…se pare ca Britney Spears, Paris Hilton si Lindsay Lohan vor face parte si ele dintre concurenti.

Jenant si penibil e putin spus.

Cu toate ca show-ul e facut pe bani si pentru bani, sa renunti la anumite principii doar pentru a-ti creste ratingul mi se pare de cacao.