Doar cateva zile pana la 11even 2012

Mai sunt cateva zile pana incepe 11even, o serie de conferinte care au loc intr-un format special: 11 speakeri care vorbesc fiecare cate 11 minute despre experientele prin care au trecut si care le-au infuentat vietile.

Imi aduc aminte de inceputul lui 2006. Fusesem invitat la ASE la un eveniment care se numea “Try Success” organizat de o grupare studenteasca. Speakerii erau antreprenori romani care au reusit sa-si creeze propriile afaceri si erau invitati sa povesteasca despre modul in care au inceput. Am aflat acolo povestea lui Florentin Banu si napolitana Joe, Felix Tataru si cum i-a facut campaniile lui Basescu pentru primarie si prezidentiale, Radu Ionescu si Kinecto. Am povestit si alta data ca acel eveniment a fost punctul in care m-am decis sa-mi fac blog si s-a nascut Succesdublu.ro (well, la inceput era vorba de un subdomeniu pe un freehost: succes.dublu.ro)

11even are un concept asemanator. Oameni cu povesti de viata extraordinare impartasesc din experientele lor. Anul trecut am fost unul din speakerii 11even Sibiu si am fost inspirat de povestile colegilor mei de scena.

11even

 

Puteti sa auziti anul acesta povestile de viata a unor oameni deosebiti.

Crina Coco Popescu – la 17 ani este prima alpinista din lume care a incheiat circuitul celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent si singura alpinista care face o premiera pe Muntele Sidley. Coco este speaker la 11even Brasov.

Oana Lianu – Supranumita “Printesa Naiului” in Franta, Oana Lianu concerteaza in toata lumea, unde este invitata atat in calitate de artist instrumentist, cat si de conferentiar, la colocviile internationale de muzica. Paralel cu activitatea concertistica exceptionala, Oana Lianu exceleaza si în cariera universitara. La nici 30 de ani Oana devine doctor în muzica, teza sa de doctorat Naiul între traditie si modernitate primind calificativulSumma cum laude. Este prima lucrare din lume care trateaza la nivel academic naiul, sub toate aspectele, teoretice si practice. Oana Lianu este speaker la 11even Oradea

Chester Williams –  Chester este actualul antrenor al echipei de rugby RCM Timisoara si unul dintre simbolurile nationale ale Africii de Sud, fiind primul jucator de culoare selectionat intr-o echipa sportiva (Springboks) in 1995, cu care a si devenit campion in acel an. “Invictus”, ultimul film al lui Clint Eastwood, ii spune povestea. Chester Williams este speaker la 11even Timisoara

Alaturi de ei veti gasi o suita de alti speakeri cu povesti extraordinare. Ii gasiti pe toti pe siteul evenimentului.

Anul acesta 11even are programul urmator:

25 mai – Cluj-Napoca

28 mai – Bucuresti

29 mai – Chisinau

29 mai – Timisoara

30 mai – Brasov

30 mai – Iasi

30 mai – Targu Mures

31 mai – Oradea

7 iunie – Sibiu

Pentru genul de experienta de care ai parte, biletele sunt foarte ieftine din punctul meu de vedere. 50 si 100 de Ron pentru doua nivele de acces. Inscrierile se fac la acest link.

Ne vedem in Bucuresti?

3 thoughts on “Doar cateva zile pana la 11even 2012”

  1. Ma intreb de ce nu gaseam evenimente de genul si cand eram in Bucuresti.

    Ai vreun calendar pentru evenimentele de anul acesta?

    Razvan

Comments are closed.