Deci se poate si gratis

Da, stiu, e deja al treilea clip pe care il pun saptamana asta. Ziceam mai de mult ca o sa incerc sa reduc numarul posturilor care au doar clipuri video si bag mai mult continut propriu si personal. Din pacate saptamana asta nu prea am timp sa scriu, lucrez la turatie maxima la vreo 10 lucruri.

1. Vineri voi avea o prezentare la webstock despre “How to integrate Twitter into your business – Tips and tricks” . La ora 4 ma gasiti acolo.

2. Lucrez impreuna cu Ovidiu Negrean la un proiect FOARTE TARE. O sa aflati mai multe cat de curand. Bine, pana acum el a lucrat mai mult ca mine dar o sa-mi iau revansa rapid.

3. am vazut clipul asta azi si mi-a placut. Pentru ca e frumos sa “just do it”


Deci se poate si gratis
Vezi mai multe video din Divertisment

13 thoughts on “Deci se poate si gratis”

 1. Acum 3 zile am revenit din Grecia unde am fost intr-o excursir low-bugdet cazarea fiind undeva laa 60euro pentru 7 zile dar nu asta e important. Acolo am cunoscut niste romani care dintr-o intamplare ramasesera facusera pana iar rezerva era si ea sparta. Omul s-a rugat de mai bine de 5-6 oameni greci de pe la hotel de prin zona sa mearga cu el cu cele 2 roti la vulcanizare dar degeaba. Intr-un final a plecat la vulcanizare (10km de statiune) cu un autocar romanesc… deci omu a mutat autocarul ca sa il ajute. Exista inca oameni pentru care trebuie sa zicem “Jos Palaria” parafrazand una din televiziunile romanesti.

 2. S-au riscat destul de mult… Nu sunt singurii. Auzeam de multe ori de rockerasi care faceau cheta prin vama veche pentru ceva de mancare. Totusi asta nu mi se pare distractie… Sa stai sa faci foamea si miloaga pe la batrani pentru rosie si branza :)).

  Ia-ti frate bani ca nu costa mult sa mergi un weekend la mare…
  E mitul ala… banu-i ochiul dracului… sarac si fericit… acest mit care face ravagii in gandirea tinerilor din romania…

  Si da si eu cred ca au avut noroc cu camera… le-au promis ca le fac reclama pe net (la tipa cu vila de ex) si tipa a vrut :)

 3. Daca toti o sa faca asa …in curand o sa-si cumpere oamenii pitbull la casa :))
  ce pofta mi-a facut shaorma aia , hmmmm

 4. mie o chestie nu mi-a dat pace tot timpul clipului
  si anume:
  cum se poate ca baietii astia inventivi sa sustina ca
  10 + 82 + 8 = 90?

Comments are closed.