De cate ori o poti lua de la capat?

NU stiu de cate ori a trebuit sa o luati de la zero taiat sau de la minus dar stiu ca intotdeauna poti sa o iei de la capat, intotdeauna poti sa ai un inceput nou oricat de tare crezi ca te-ai afundat.

N-o sa mai scriu mult azi….doar uitati-va la clipul urmator.

Cati dintre voi, daca ati fi trecut pe langa omul asta cersind in strada ati fi crezut ca mai e bun de ceva ? Ei bine…in doua doua zile povestea lui a cunoscut o expunere fantastica pe net si si-a gasit job si un inceput nou.

Priviti-l aici, spalat, curat, recunoscator.

via Neuronu.

8 thoughts on “De cate ori o poti lua de la capat?”

  1. intr un fel m am regasit pe caile acestui om. eram si eu cazut si fara speranta, dar am aflat un drum, si mi-e bine acum ! Adi, imi placi, daca e nevoie de ajutor, contacteaza ma.

  2. Vocea, la fel ca si privirea si restul limbajului trupului, denota strea generala de spirit pe care o are fiecare dintre noi. Imi place blogul. Dai sfaturi utile si de calitate.

  3. Poti sa o iei de la capat intodeauna, acum 6 ani am inchis un capitol din viata mea, capitol din care am iesit sifonata rau de tot,cel care m-a ajutat , sustinut si motivat a fost fiul meu, apoi prima carte motivationala a lui Zig Zigler Dincolo de Varf . Multi ma considerau ciudata si ca ma ocup “de aiureli”dar viata mea s-a schimbat si in primul rand eu m-am schimbat,si ma incanta si am un sentiment de bucurie si mandrie ca in societatea noastra care s-a degradat atat de mult santeti VOI tinerii care dau valoare si inspiratie

Comments are closed.