Daca ai o zi proasta…

Poate ca pustiul din pozele urmatoare o sa te ajute sa-ti schimbi putin atitudinea.

Cody McCasland este un pusti care alearga, inoata, joaca golf, karate, si hockey pe gheata, e intr-o echipa de cercetasi si mai mult decat atat din cand in cand se mai catara si pe munte cu tatal lui.

EFG1972

 

Si asta, in ciuda faptului ca s-a nascut fara tibii (oasele gambelor) si doctorii au trebuit sa ii amputeze ambele picioare mai jos de genunchi la varsta de 15 luni. Povestea lui seamana cu cea a lui Oscar Pistorius, atletul din Africa de Sud care aseara a alergat in semifinala la 400m la Jocurile Olimpice alaturi de atleti fara dizabilitati.

Cum se face ca multi oameni in situatii grave de sanatate sau care traiesc mult mai rau decat tine reusesc sa zambeasca si sa fie fericiti iar tu te ingrijorezi pentru lucruri extrem de minore?

Ce ar trebui sa se intample ca sa te bucuri de ce ti se intampla acum, aici ?

EFG1972EFG1972EFG1972EFG1972EFG1972EFG1972EFG1972EFG1972Cody McCasland Cub ScoutsYour Excuse is Invalid

5 thoughts on “Daca ai o zi proasta…”

  1. Mdea am mai zis-o cand vad genu asta de povesti/cazuri ma face sa ma simt un omulet mic mic mic si ca ma vaicaresc de exemplu ca am fiost o leguma in ultimii ani …. si ma reapucai de alergat si “ma doare tot corpu” … subit mi-a trecut … maine alerg si mai mult …

  2. azi chiar am o zi proasta în care nu am chef de nimic, iar după ce am citit acest material mă simt o idioata care cauta scuze si nu se poate impune sa faca ceva. Noi cei sănătosi fizic cu siguranță avem un handicap pe la vreun neuron, daca nu stim sa apreciem posibilitățile pe care le avem prin însăși felul în care am fost creați.

  3. Asa este Rodika, ai mare dreptate. Pe langa faptul ca noi insine suntem lenesi si vaicariti, mai judecam si pe alti si nu suntem in stare de nimic.

  4. Felicitari in primul rand parintiilor sau persoanele care ii sunt alaturi,care au stiut sa-l educe si sa il formeze asa, un copil care este in formare nu are cum la o varata asa de mica sa se autoeduce, nu are cum sa ia decizile cele mai bune, hmmmm si uneori cat de mult conteaza conjuctura in care te nsati posibilitatiile, persoanle pe care le ai langa tine si multe altele….

Comments are closed.