Cum sa traiesti momentul

Sunt perioade cand lucrurile merg foarte bine si perioade cand te impotmolesti si te chinui si parca mai mult te tarasti decat alergi.  Face parte din viata. Important e sa nu te opresti acolo. Am citit recent o poveste care m-a amuzat teribil :

Se spune ca un om fugea de un tigru si in disperare, ca sa scape a sarit in ultima clipa intr-o prapastie. Cu ultimele eforturi a reusit sa se prinda in timp ce se pravalea la vale de o radacina care iesea din stanca. Si-a tras putin sufletul si cand s-a uitat in jos a observat alt tigru care il astepta si incerca sa il agate. Deasupra – tigru furios, dedesubt – tigru furios. Aproape resemnat, omul se uita in jur si observa o floare mica ce crestea chiar langa el si exclama :

“-Splendid”

In alta ordine de idei, joi ma puteti vedea sustinand un workshop la Digital marketing forum (#dmf) despre cum se planifica o campanie pe Social Media iar Duminica vorbesc studentilor adunati de Aiesec despre cum sa te automotivezi la Brio Iasi.

2 thoughts on “Cum sa traiesti momentul”

  1. Dac te impotmolesti in anumite momente din viata ,este foarte bine sa-ti amintesti ca viata merge inainte.E un moment imoprtant in care poti lua decizia corecta pentru a rezolva situatia neplacuta.

Comments are closed.