Cum sa obtii linkuri gratuite

Daca as vrea sa cumpar 50 de linkuri catre Succes Dublu, cu siguranta mi-ar lua ceva timp si s-ar simti si la buzunar.

Daca m-as baza pe SEO ca sa obtin 50 de linkuri noi, naturale catre mine, ar trebui sa astept destul de mult

Daca lansez sau particip intr-un linkbait pot sa fac toate astea intr-o zi, gratis, si cu efect viral.

Ce inseamna Linkbait?

O tehnca folosita de unii Internet Marketeri sau Experti Seo pentru a crea un Buzz, valva in jurul unui subiect si apoi a obtine linkuri in mod gratuit si natural din bloguri sau situri care scriu despre subiectul respectiv.

Ca un linkbait sa aiba succes vizibil trebuie sa fie ceva iesit din comun, o chestie care nu s-a mai facut pana atunci. Sa socheze sau sa entuziasmeze. Sa starneasca reactii de admiratie sau de repulsie. Orice reactii..dar sa starneasca ceva.

Vreau sa va arat rezultatele ultimului Linkbait.

Acum vreo saptamana aveam in Technorati aproximativ 40 de linkuri catre Succes Dublu.

Azi la ultima verificare am 116 si creste.

Technorati links

Technorati links

Cum? De unde?

Va aduceti aminte de Alex Tew cu pagina de 1 milion de pixeli? A creat atata valva la momentul respectiv si pe drept. O idee geniala care i-a adus 1 milion de dolari si o multime de alte oportunitati.

Tino Buntic a lansat recent ceva asemanator : Pagina cu 2000 de bloggeri. Poze cu 2000 de Bloggeri. Gratis. Tot ce trebuie este sa pui un comentariu pe blogul lui cu link catre blogul tau unde ai o poza si el face restul. Asta am facut si eu acum cateva zile…si m-am trezit undeva in multimea de chipuri :

2000 bloggers

Toata povestea a facut destula valva, pe o multime de alte bloguri aparand codul cu toate pozele puse pe pagina originala. Cu tot cu linkuri. Pe care Technorati le vede.

P.S. mai sunt vreo 300 de locuri libere pana la 2000, grabiti-va sa profitati :)

7 thoughts on “Cum sa obtii linkuri gratuite”

  1. Se pare ca a crapat faza?

    What happened to 2000 Bloggers? It turns out that Technorati didn’t appreciate it. So I must apologize. 2000 Bloggers will now be just an image. Re-posting of it was a problem with Technorati and it was never my intention for it to be reprinted past this page. But it has, so I must end the project. It was fun while it lasted and at least I’m left with one final image.

Comments are closed.