Cum sa faci un milion de dolari.

Luca are 39 de ani si este de profesie medic. Are un blog financiar pe nume Milionarul Mioritic unde scrie despre educatia financiara si da niste sfaturi foarte pertinente. Recent Luca a scris un ebook pe care mi l-a trimis pe mail si mi-a dat voie sa il ofer cititorilor mei.

LIpseau astfel de materiale in romana, asa ca va indemn sa va napustiti cat timp mai aveti ocazia.

Download aici “Cum sa faci un million de dolari

10 thoughts on “Cum sa faci un milion de dolari.”

  1. @Ion – daca am citit Tata bogat, tata sarac – Robert T. Kiyosaki si nu am avut nimic de pierdut, ba chiar de castigat, nu vad de ce nu as citi inca o carte…

  2. Nu-i de mirare ca nu merge linkul,asa e acolo in Romania dar se poate download direct din http://www.milionarulmioritic.com/ si nu a-ti pierdut ninimc ca nu va spune ABSOLUT NIMIC CI NUMAI POVESTI DE ADORMIT COPII,si mamir ca nu e rusine fiind doctor ,dar vad ca totul merge in ROMANIA inca.

    PACAT !PACAT! PACAT! PACAT!

  3. Si eu am descarcat cartea electronica “Cum sa faci un million de dolari“ si mi s-a parut ca e fain, are multe idei bune pe care oricine o poate folosi. M-am bucurat de initiativa si-l felicit pe autor pentru faptul ca a avut curaj sa scrie despre aceste idei, cu care multi nu sunt de acord. (Ma refer la comentariul lui rd).

Comments are closed.