Cum am vandut aspiratoare de 2000$

Updated on: May 17, 2010

Sunt entuziasmat.

Nu.

De fapt sunt foarte entuziasmat.

Dupa ani intregi in care am studiat limbajul trupului in vanzari, negocieri, relatii, seductie, pot acum sa prezint intr-un workshop toate informatiile pe care le-am adunat si le-am testat pe pielea mea, le pot prezenta intr-o forma usor de asimilat prin exercitii si jocuri care sa te ajute sa intelegi de ce limbajul trupului e ATAT de important cand comunici cu cineva.

Lasa-ma sa-ti spun o poveste de acum cativa ani.

Lucram in vanzari directe. Vanzarile directe se numesc directe pentru ca prezentarea, negocierea si vanzarea unui produs se produce acolo, pe loc, la prima infatisare. Omul respectiv nu stie ca tu o sa vii sa ii vinzi ceva. Sau si daca stie si te asteapta, vanzarea se produce de obicei imediat, nu dupa o saptamana cand s-a gandit el mai bine. E un stil de vanzare care foloseste mult cresterea nivelului emotiei si entuziasmului clientului in timp ce prezinti beneficiile produsului tau. Practic trebuie sa aduci clientul in starea in care sa creada, sa simta, sa respire ca nu mai poate trai fara produsul tau, sa mirosi momentul ala si sa ii vinzi ATUNCI.

Vindeam…aspiratoare din usa in usa. Iar aspiratorul asta costa in jur de 2000 dolari, bani gheata. Da, exista asa ceva. Motivul pentru care vindeam din usa in usa era simplu. Era nevoie sa vezi cu ochii tai la tine acasa ce poate sa faca aparatul asta ca sa il cumperi. Au incercat cu reclame la TV si n-au mers vanzarile deloc. Oamenii credeau ca e o farsa.

Citeste restul articolului aici