Cum ajungi de la 0 la 50 milioane E in 8 ani

Il admir mult pe Marius Ghenea pentru realizarile si viziunea pe care a avut-o in fiecare business in care s-a implicat. Am avut ocazia sa vorbesc anul asta la Bizcampus in acelasi panel de speakeri cu el si mi-au placut felul in care a organizat informatia si ideile pe care le-a transmis. Daca vreti sa vedeti cum a inceput istoria Flamingo si cum a ajuns la 50 milioane de euro in doar 8 ani plus alte lectii despre antreprenoriat urmariti clipul urmator.

P.S. Pe contul de Vimeo, Vlad Stan are si alte interviuri interesante, tot pe zona de antreprenoriat. De urmarit.

3 thoughts on “Cum ajungi de la 0 la 50 milioane E in 8 ani”

  1. La un moment video-ul a inceput sa mi se para “creapy”. De ce se holbeaza Vlad Stan la invitati cand vorbesc? :) E ceva normal cand iei un interviu?

  2. ba vere lasati`ma cu asa zisii oameni de afaceri de dupa revolutie; atunci puteai sa vinzi orice,,pt ca nu se gasea mai nimic pe piata:|..pana si un pahcet de kent il vindeai si te bucurai de banii aia,,sau nu mai zic de casete video, cati bani puteai sa faci, nu exista concurenta,iar astia au fost plecati pe afara si au vazut cum stau lucrurile si si`au deschis si ei aici diverse mici afaceri,,Acum e greu sa faci o afacere de la 0, e practic imposibil,bineinteles ea sa fie legala si rentabila,modesta. Ia sa le dam 50 000 E si sa inceapa afaceri cu banii astia, sa vdm cat de mari antreprenori sunt, si atunci vedem adevarata valoare.

Comments are closed.