Cum a fost la Workshopul de Limbajul Trupului in Iasi

Desi am vorbit la foarte multe evenimente in ultimii ani la majoritatea am venit in calitate  de speaker sau trainer. Intram, imi faceam prezentarea, vorbeam cu participantii si plecam. Nu am organizat propriul eveniment decat in Decembrie cand am plecat la munte pentru un seminar despre “cum sa scapi de teama de esec” . Concluzia de atunci, desi a fost superb si am prins zapada multa : nu-mi place sa ma ocup de organizare. De-asta de data asta Denisia s-a ocupat de toata partea asta si am facut echipa buna.

Ma asteptam la 30 – 40 participanti pentru workshop dar l-am promovat prea tarziu si s-au strans doar 20. Am invatat ca locatia trebuie verificata cu macar 2 ore inainte pentru a vedea daca functioneaza tot ce trebuie : laptop, proiector, caldura, lumina, camera video. De bifat pentru data viitoare.

Workshopul propriu zis. Am inceput cu un test prin care toti cei din sala si-au verificat aptitudinile in a interpreta limbajul trupului. Data viitoare il voi face mai greu, unii au trecut destul de usor prin intrebari. Pe parcursul prezentarii importantei posturii, spatiului personal, gesturilor care declanseaza atractia sau respingerea discutiile s-au indreptat catre situatii de genul: cum abordez o femeie pe strada sau in club, cum imi dau seama daca imi raspunde favorabil sau nu, am ras destul de mult si atmosfera s-a relaxat.

Punctul cel mai simpatic a fost cand am jucat un joc de-a minciuna in care trebuia sa spui unui partener 4 lucruri adevarate si o minciuna si celalalt trebuia sa isi dea seama cand ai mintit urmarind limbajul corpului. De tinut minte : data viitoare mai multe jocuri de genul asta.

Rezumat pentru mine :

– puncte slabe : lumina prea slaba, cam frig in sala.

– puncte forte : entuziasmul participantilor, interactivitatea, n-am stiut cand a trecut timpul…am stat aproape 3 ore in loc de 2.

Pentru cei care au venit, va multumesc inca o data. De asemenea multumesc celor care m-au ajutat cu promovarea in Iasi pe bloguri.

Cateva screenshoturi din filmarea pe care am facut-o. Dupa ce editez video pun si cateva secvente:

1

3

5

 

 

 

 

 

Pentru ca in comentariile la articolul precedent au fost mai multi doritor sa vin si in Cluj cu Workshopul de Limbajul trupului, va dau o veste buna: in 2 saptamani ajung acolo. Va dau detalii pe mail la fiecare.

2 thoughts on “Cum a fost la Workshopul de Limbajul Trupului in Iasi”

Comments are closed.