Consultanta SEO

Consultanta SEO e pentru unii o gaina cu pui de aur. Sau cel putin asta mi-au lasat senzatia dupa o discutie despre ce inseamna SEO, cum se face SEO, la ce ajuta SEO. Obtii doua tipuri de reactii cand vorbesti cu oameni despre consultanta SEO :

– unii te privesc si zic : OAU, trebuie sa fie misto sa stii cum sa reusesti sa ajungi pe primele locuri in Google
– altii se uita la tine si zic : ok…si cu ce ma ajuta chestia asta pe mine?

Acum uite cum se construieste un post foarte interesant si inteligent scris despre consultanta SEO :

– identifici o nevoie
– prezinti cum ar trebui sa fie situatia
– arati care e solutia ta
– ceri o decizie;
– asamblezi toate astea intr-un stil amuzant, simpatic si atragator pentru cititor .

3 thoughts on “Consultanta SEO”

  1. Adi cred ca un site fara putin SEO nu are sanse foarte mari. Sti ca acum 2 saptamani discutam un pic si de SEO, am stat 2 saptamani ca sa invat toate lucrurile importante … asta pentru ca mi-am creat noul blog. Dar multi cred ca daca fac un pic de spam inseamna SEO. Cel mai placut este sa scrii mai mult pentru public nu pentru google… pana la urma oamenii sunt cei care iti aduc cele mai mari satisfactii.

  2. Am citit multe despre SEO, insa toate articolele se refera la un site ce se axeaza pe o anumita tematica (sa zicem, masini). Insa pentru site-uri de tipul "agreggator", SEO este inutil. Iti dau si un exemplu: versity.ro indexeaza stiri de la mai multe ziare, iar stirile sunt pe sute de subiecte. Totul se petrece dinamic, iar continutul se actualizeaza la fiecare ora si pe foarte multe teme, deci e practic imposibil sa faci SEO pentru cuvinte cheie generate dinamic pentru teme imposibil de controlat.

    Da, SEO merge pentru site-uri cu tematica, dar nu si pentru site-uri ce ofera mai mult de 10 tematici. Nimeni nu cauta "stiri", oamenii cauta "marcel tuhut" (doar ca exemplu). Desi sunt stiri pe aceasta tema, este imposibil de controlat modul in care ele apar.

    Iar daca ai continut de calitate, nu cred ca e necesar sa aplici tehnici de SEO. Nu imi promovez decat foarte rar blogul prin comentarii si cu toate astea… sunt multumit de numarul de vizitatori si de faptul ca pentru anumite cautari, chiar daca sunt putine la numar, continutul meu ofera raspunsul asteptat.

    Probabil ar trebui scris si de faptul ca multi incearca prin SEO sa pacaleasca vizitatorii, faptul ca exista continut facut special pentru a atrage vizitatori si atat.

Comments are closed.