Conferinte

Articolul asta e un fel de rezumat pentru mine si pentru cei care ma intreba de ce sunt mereu plecat si nu mai am timp de iesit la bere. Septembrie, octombrie si noiembrie sunt mereu luni pline pe scena evenimentelor online si am incercat sa particip la cat de multe s-a putut :

La Webstock am avut o prezentare despre cum poate fi folosit Twitter pentru afaceri. Vedeti mai multe aici, sau daca vreti sa urmariti prezentarea care a atras huiduieli din sala va uitati la inregistrarea de aici de la Microblogging.

Powercamp, organizat de BIZ – la cateva zile dupa Webstock, am imbunatatit prezentarea de la Webstock in fata unei audiente diferite . Vedeti cateva secvente dintr-un interviu cu mine aici.

Online Business Forum – In Pitesti, am fost uimit de numarul participantilor, multi dintre ei din alte orase. Vedeti un rezumat la Ioana. Prezentarea a fost despre Social Media for Business.

Azi sunt la Geekmeet in Sibiu cu o prezentare care se numeste : “Cum ar fi daca?” despre online, desigur.

Pe 23 si 24 octombrie fug la Iasi la IMTO 2009 cu o prezentare despre Social Media. Ar fi trebuit initial sa sustin o prezentare despre marketing viral dar cum in ultima perioada preocuparea mea a fost mai mult pe social media am preferat sa schimb. O sa fie un eveniment TARE. va mai puteti inscrie aici.

Pe 21 noiembrie vorbesc despre Social Media Marketing la Targu Mures la Marketing Essence.

Pe 27 Noiembrie, ajung in Cluj pentru un eveniment de online marketing dedicat industriei hoteliere. Detalii pe parcurs.

Intre timp, pe 30 octombrie are loc un eveniment organizat de Manafu, Optimism 2009 dedicat optimismului. Daca doriti sa ma vedeti cu o prezentare optimista acolo puteti cere asta aici

In plus in fiecare luni din doua in doua saptamani tin un workshop pentru barbati.

1 thought on “Conferinte”

Comments are closed.