Concurs: Castiga cu Originals.ro

V-am povestit mai demult de experienta mea cu alergatul descult. Am facut pana si un video cu asta. E un intreg curent in lumea alergatorilor care promoveaza alergatul descult sau cat mai minimalist pe baza cercetarilor despre socurile pe care le suporta articulatiile in timpul antrenamentului sau a unei curse.

Toti s-au mirat cand Abebe Bikila, un atlet etiopian, nestiut de nimeni a castigat maratonul de la Roma la JO din 1960 alergand descult. Cu toate astea peste 4 ani Bikila a castigat din nou maratonul la JO de la Tokio, de data asta alergand incaltat.

originals.ro

Am intalnit in ultimele luni adepti pasionati ai alergatului descult(da, chiar prin oras, nu-i nici o problema) si adepti ai adidasilor de ultima ora cu tot felul de formule tehnologice, cu gel, perne de aer s.a.m.d

Concluzia mea a fost ca cel mai important e sa alergi asa cum te simti bine. Daca alergarea descult nu-ti face placere, nu alerga descult. Iar daca alergarea in adidasi cu talpa de 3cm te face sa te simti incorsetat, da-i jos.

Pana atunci insa, e bine sa te obisnuiesti sa alergi regulat si e de preferat sa incepi cu o pereche de incaltari bune.

Am scris si in articolul precedent despre asta, dar vreau sa iti aduc aminte iar de concursul de la Originals.ro

Poti sa castigi premii in vouchere pentru produse Nike, Adidas, Reebok, Puma, etc din sectiunea de “alergare” de pe siteul lor urmand doar cativa pasi simpli.

1.  Intra pe sectiunea de Concurs si inscrie-te.

2.  Alege-ti un produs de la categoria alergare care iti place si pune-i o poza si o descriere.

3.  Invita-ti prietenii sa dea like la descrierea ta.

4.  Concursul dureaza pana pe 30 august. Regulamentul complet este aici.

P.S. Vedeti si cele doua clipuri pe care le-am facut despre alergare. Primul este cu alergarea descult. Al doilea este cu ocazia atingerii numarului de 15.000 likeuri pe pagina de Facebook Succesdublu. 15km pentru 15.000 de likeuri. Multumesc F64.ro si Dynaphos.ro pentru cele doua camere GoPro Hero imprumutate cu care am filmat.

3 thoughts on “Concurs: Castiga cu Originals.ro”

Comments are closed.