Cine dicteaza cum iti traiesti viata (audio)

Am scris acum doi ani un articol care a fost citit de foarte multi oameni, am primit multe mailuri legat de el asa ca am facut varianta audio pentru el.

Am descoperit ca  printre cele mai importante lucruri in viata este sa-ti iei propriile decizii, sa fii impacat cu ele si sa nu te gandesti cum ar fi fost daca.

Ce se intampla daca renunti la tot ceea ce iti cer ceilalti sa faci si faci ceea ce ti-ai dorit de fapt?

 

Daca nu merge sa vizionati clipul aici,urmariti-l pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=BDOEN7866yQ

 

=======================================================================

P.S. pe 12 noiembrie te astept la ultimul seminar pe care il tin in acest an despre descoperirea vocatiei si automotivare. Citeste mai multe pe Revolution Seminar

Concurs: invitatie gratuita

Am primit zilele trecute un telefon din Italia de la cineva abonat la newsletter. Mi-a spus ca s-a inscris la seminar, a facut plata si doreste sa ofere locul cadou cuiva din comunitatea noastra, cuiva care poate ajunge la seminar pe 12 noiembrie. A spus ca este felul in care vrea sa ofere ceva inapoi in felul asta. Multumesc, Florenta.

Asa ca, daca vrei sa castigi invitatia cadou, lasa-mi un comentariu CU CONTUL DE FACEBOOK si spune-mi care e lucrul pe care l-ai face zi de zi daca nu ar trebui sa muncesti pentru bani. Descrie-mi in amanunt ce te opreste sa faci asta, ce ar trebui sa se intample ca sa faci asta si cum te-ai simti daca ai face asta.

Persoana care aduna cele mai multe likeuri la comentariul ei pana marti seara , 8 noiembrie, orele 22.00 castiga.