Cel mai sus

Salut! Eu sunt Crina Imola Popescu, dar toata lumea ma stie de Crina COCO Popescu. Prietenii imi spun COCO. Am 15 ani si sunt alpinista.

Asa se descrie o romanca de care sunt mandru. Sunt mandru pentru ca la 15 ani a intrat in Cartea Recordurilor de mai multe ori pentru diverse expeditii la care a particpat si varfuri pe care le-a cucerit.

La varsta la care unii copii stau in casa  si joaca Fifa sau pierd timpul pe net Coco are mai multe povesti de viata decat multi dintre noi. Mi-ar placea sa o invit la unul din workshopurile mele.

Web

 

Acum Coco vrea sa plece in alta expeditie si sa termine circitele Seven Summits si Seven Vulcanoes.

Pe langa Seven Summits, circuitul in care voi urca in Antarctica al 6-lea varf, mi-am propus un obiectiv special de a carui implinire sunt foarte aproape: sa urc Volcanic Seven Summits (cei mai inalti vulcani ai lumii de pe fiecare continent). Cei 7 vulcani sunt: Elbrus – Europa, Kilimanjaro – Africa, Damavand – Asia, Giluwe – Oceania, Ojos del Salado – America de Sud, Pico de Orizaba – America de Nord, Sidley  – Antarctica. Dintre acestia am urcat deja 6 (Elbrus, Kilimanjaro, Damavand, Giluwe, Ojos del Salado si Pico de Oriaba). Practic mai am un pas foarte mic pentru a-mi implini acest vis! Daca reusesc Volcanic Seven Summits  voi fi prima alpinista din lume care a reusit sa urce cei mai inalti vulcani de pe fiecare continent.

Fiecare expeditie necesita pregatire, antrenament si bani. Iar Coco are nevoie de 70.000 Euro pentru aceasta expeditie. Costurile se duc catre:

• Expedition fee
• Transport – Bilete de avion
• Cazare
• Mancare
• Echipamente
• Telefonie satelitata
• Echipamente electronice (video, foto, laptop)
• Asigurari
• Transport local
• Diverse neprevazute

Contribuie si tu la expeditie!

Conturi bancare (deschise la BCR RASNOV – CIF 23461968)
CLUBUL MONTAN ALTITUDINE

RO62 RNCB 0058 0987 5236 0001 – cont lei
RO35 RNCB 0058 0987 5236 0002 – cont euro
RO08 RNCB 0058 0987 5236 0003 – cont usd

 

via Sorin Rusi pe Facebook.

Au mai scris: Manafu,..

5 thoughts on “Cel mai sus”

 1. Da, extraordinar.
  Dar am o problema. Ne ceri cumva bani pentru ca o fata care deja a facut zeci de expeditii si a urcat atatia munti, cand exista oameni care mor de foame si care n-au fost in viata lor mai departe de 3 km de casa? Pe sistemul “Am fost in o gramada de excursii si am o gramada de povesti de spus si am o viata minunata, da’ ce naiba, mai vreau sa ma urc pe inca un munte, numai asa, ca o sa fiu implinita. Dati-mi 70.000 de euro.” Prietene Adrian… permite-mi sa ma minunez de asa imoralitate.

 2. Prietene Cosmin, ce legatura are moralitatea cu povestea asta? Dupa logica ta, daca faci o chestie care necesita bani ar trebui sa te simti vinovat pentru ca sunt altii care mor de foame si nu fac acelasi lucru ca si tine?

 3. Oare chiar o sa doneze vre-un membru al blog-ului vre-o suma semnificativa?
  Oare succesdublu.ro e locul care decide daca pustoaica pleaca sau nu?
  Daca merita cu adevarat,poate obtine fonduri fara nici o problema,chiar si fara sa contribuie cineva abonat la newsletter-ul tau.
  Contrastul lumii reale este prea mare pentru a trece cu vederea prioritatile,sau miile de motive pentru care un roman poate face o donatie importanta pentru un alt roman.
  Dupa logica ta,sper ca ai inteles si puntul lui Cosmin de vedere si nu respingi din start comment-ul lui.

 4. Eu salut initiativa lui Adrian!
  Nu va inteleg insa pe voi doi. Nu v-a luat nimeni banii din buzunar.
  Eu sunt pentru sprijinul performantei si nu a lenesilor (fara sa generalizez) si face foarte mult sens promovarea acestei fete si a performantelor ei, chiar daca nu se strange nici un ban din acest post.

Comments are closed.