Cea mai sigura metoda ca o femeie sa nu fie interesata de tine…

Vrei sa stii care e cea mai rapida metoda prin care sa faci o femeie sa nu fie atrasa NICIODATA de tine?

Las-o pe ea sa ia initiativa.

Exact. Las-o pe ea:

– Sa aleaga unde va intalniti si unde mergeti

– Sa iti dea permisiunea sa ii faci un compliment

– Sa iti dea aprobarea sa o suni

– Sa iti dea aprobarea sa o saruti

– Sa iti zica daca va mai puteti vedea sau nu

Mai mult de-atat.

afc

Intreab-o mereu daca se simte bine cu tine si daca se distreaza.

Intreab-o mereu daca s-a plictisit

Asteapta ca ea sa iti dea voie sa o inviti undeva.

Desi exemplele de mai sus sunt putin exagerate, de foarte multe ori femeile sunt puse in situatia in care barbatul le ofera controlul. Acela e momentul cand tu iti pui la test masculinitatea.

Imi aduc aminte de o intamplare din trecut cand m-am intalnit cu o femeie foarte frumoasa care ma intimida incredibil de mult si in momentul in care ne-am vazut am intrebat-o: unde vrei sa mergem? La care ea m-a luat si m-a dus intr-un restaurant sa mancam. Acolo am intrebat-o: ce vrei sa comandam? La care ea a comandat si pentru ea si pentru mine acelasi lucru. Dupa masa am intrebat-o: acum ce vrei sa facem? Iar ea a zis: pai….eu ma duc acasa si tu la fel. De atunci n-am mai vazut-o.

Asculta sfatul meu daca nu vrei sa ti se intample acelasi lucru.

Femeile sunt atrase de barbatii dominanti care stiu sa le conduca. In mod instintiv sunt atrase de lideri nu de cei care stau si le pupa in fund sau le fac toate poftele.

1. Nu cere aprobarea unei femei pentru ceva ce poti sa faci oricum.

De ce ai pune intrebarea stupida: “pot sa-ti cer numarul de telefon?” cand in schimb poti sa te porti ca un barbat caruia nu-i este rusine de ce vrea si spune: “Hey, scrie-ti numarul de telefon aici, ne auzim mai tarziu.”

Vrei ceva de la o femeie? Nu-i cere aprobarea. Mai bine transforma lucrul ala intr-o provocare, intr-o oportunitate pentru ea. ASta iti ofera tie puterea. Daca accepta provocarea ta si intra in joc atunci tensiunea se pastreaza. Daca nu accepta, e pierderea ei. Nu-i cere aprobarea.

2. Nu oferi niciodata unei femei ceva ca sa primesti altceva in schimb.

Majoritatea barbatilor fac greseala asta. Ofera flori, cadouri scumpe, vacante, inele, haine ca sa primeasca sex. Ei bine in majoritatea cazurilor nu functioneaza pentru ca femeile sunt mai inteligente decat ai tu impresia si simt cand vrei sa le cumperi. Aaaa….daca accepta totusi inseamna ca e o femeie prea usoara si nu poti avea incredere in ea. Vei obtine ceva de la ea doar atata timp cat vei fi sponsorul ei. Dar ea nu va fi niciodata atrasa de tine ca barbat. Se foloseste de tine si atat.

In schimb, rasplateste intotdeauna o femeie daca a facut ceva care ti-a placut. E frumos si bine sa apreciezi lucrurile astea DUPA ce s-au intamplat, nu inainte.

3. Arata ca poti lua decizii si nu esti un papagal pe care il poate suci cum are chef.

Sa-ti spun ceva. Femeile te vor contrazice si vor sari de fund in sus la faza asta dar in sinea lor stiu ca e asa. Un barbat care poate sa ia decizii si isi arata autoritatea (NU FIZIC, idiot) va lua fata intotdeauna unui barbat care se lasa condus si o lasa pe ea cu responsabilitatea alegerilor importante.

Poza via

P.S. Pe 10 februarie organizez un workshop despre relatii. E chiar inainte de Valentine’s, maine voi da drumul la inscrieri, am doar 15 locuri, asa ca fiti pe faza.