7 thoughts on “Ce ti-ai fi dorit sa faci cand erai pusti?”

  1. Gandurile copilariei…erau atat de diferite de cele actuale,si asta este valabil la majoritatea oamenilor pentru ca copii au o inocenta,ei no vor sa devina multi-miliardari,traficanti,sau mai stiu eu ce.Eu visam sa ajut oamenii,sa fiu pompier de exemplu,dar cand am vazut ca un post se cumpara de la 2000 de euro in sus am renuntat.Unele vise un se pot implini,cel putin nu aici pt ca daca voi pleca in SUA asa cum planuiesc,cu siguranta mo voi duce la un departament de pompieri :)

  2. Visele ne ajuta sa crestem.

    Chiar si neindeplinirea lor ne ajuta sa progresam, din punct de vedere mental. Intelegem ca poate a fost doar o dorinta superficiala, ca nu poate nu suntem dispusi sa platim pretul pentru acea reusita. Sau ca nu avem chef sa ne impunem disciplina care sa ne duca acolo, aproape de ceea ce ne-am dorit cand eram mici.

    Si implinirea, dar si sfaramarea unui vis este o poveste de viata nepretuita.

  3. Intotdeauna mi-am dorit ceea ce nu eram capabila sa fac inca. Realizez faptul ca sfaturile celorlati, care imi evalueaza obiectiv abilitatile, sunt intr-adevar cele care merita sa le bag in seama, pentru ca ei stiu la ce ma voi descurca cu adevarat. Si eu as sti daca nu mi-as mai privi atat de indulgent aspiratiile de moment.

    Oi sti eu sa fac unele lucruri pe care altii si-ar dori foarte mult sa le stapaneasca, insa… nu ma simt implinita spiritual in majoritatea cazurilor. Vreau sa fac mereu altceva. Asa am fost de mica, pana acum am visat sa fiu dansatoare, politista, cantareata, actrita, scriitoare, medic, arhitect… Am apucaturi de artist. Oricat de frumos ar suna, credeti-ma ca e rau sa iti placa si sa fii capabil de multe, dar sa nu stii ce sa alegi.

  4. cand eram mic voiam sa fiu actor, in liceu am facut actorie 4 ani, am jucat zeci de spectacole si am jucat si la national. i was livin my dream. In liceu imi doream sa fac diplomatie si m-am apucat de o facultate de profil.Am terminat-o, poate ca o sa fac si diplomatie.

Comments are closed.