Ce as vrea…de la McDonalds

Updated on: December 8, 2006

Azi am bagat netul acasa. Simplu si rapid…n-a durat mai mult de 10 min. Am dat banii..s-a rezolvat. M-am gandt ca vreau sa scap de mausul vechi pe care il aveam de vreo 4 ani si cum langa mine e un DC (Depozitul de calculatoare) am tras o fuga sa iau un MAUS. Ce credeam sa fie o treaba de rutina s-a transformat intr-o lunga asteptare. Am stat nu mai putin de 15 minunte ca sa imi dea mausu ala de 15 RON. Ca nu se poate fara factura. Ca sa-mi completeze garantia. Ca sa-i spun CNP-ul. Omule….ce-ti trebuie CNP-ul pt un MAUS…da-mi mausul ala ia banii si lasa-ma sa plec ca mi-e foame. NU…acum stati sa vedem daca ati mai cumparat de la DC sa va bagam in baza de date. MA….io vreau doar un maus…auzitu-m-ai? Nu vreau sa imi faci card de fidelitate etc. Da-mi mausu ala si lasa-ma sa plec. Pai stati sa vedem….omu tot tragea sa ii dau CNP-ul ca sa imi dea garantie la MAUS. Fiule…ce sa fac cu garantia ta? Crezi ca vin la tine cu mausu sa mi-l repari daca se strica..? Il arunc pe fereastra si iau altul decat sa stau prin service cu el. Nu ca nu se poate…decat asa. OK…hai sa-ti dau un CNP. 182……restul din burta. Si uite asa m-am facut vinovat de “Fals in acte” ca am si semnat la sfarsit. Pana la urma am luat mausu si am tulit-o din magazin.

Acum 2 saptamani trebuia sa ma intalnesc cu cineva la Unirii la 19 si 15. Mi-era foame rau si am zis sa intru in McDonalds de la Metrou. Pe usa scrie :Inchidem la ora 19.00. Ma uit la ceas. :19.02. Inca erau clienti inauntru asa ca vreau sa intru. Intra daca poti. Angajatii deja pusesera un scaun in usa ca sa nu poti intra. Imping usa cu forta si ma duc la casa:

“Vreau si eu doi hamburgeri la pachet, va rog”
“Am inchis”, in timp ce o servea pe o tanti langa mine.
“Domnisoara, vad ca inca serviti omaenii aici, asa ca dati-mi doi hamburgeri.
“Am inchis, imi pare rau”
Rad la ea si strig tare: “Doi Hamburgeri acum!” apare managerul : S-a intamplat ceva?
“Nimic, vreau doi hamburgeri si domnisoara refuza sa ma serveasca”
“Pai sa vedeti…noi la 7 inchidem”
“Omule…e 7 si 3 minute si un client adora sa va dea banii pe hambrugeri….!”
“Imi pare rau”
“Mda…ok..o sa ajungeti pe net” si ma indrept spre iesire
“Stati asa ca va dam. Dati-i repede doi hamburgeri………”

Yeah right. Oare cand vor intelege ceva angajatii astia obositi ?

Deci as vrea asa :

Depozitul de Calculatoare sa bage un sistem de votare pe situl lor :”cei mai incompetenti angajati” Cei care au cele mai multe voturi la sfarsitul lunii sa fie promovati direct manageri.

McDonalds sa faca o donatie de 10.000 de hamburgeri la studentii din regie. E foamete mare acolo cateodata. Dar sa ajunga la timp!