Ce-a mai facut cotofana?

N-am mai scris pe blog de o gramada de vreme. Simt ca toate ideile pe care le am si vreau sa le concretizez in articole se opresc undeva pe traseul dintre creier si buricele degetelor. Sau poate e lipsa de timp. Sau lene. Sau e doar o scuza .

Oricum ar fi o sa fac un rezumat in ordine aleatoare a catorva lucruri care s-au intamplat in ultima luna pentru cei care ma tot intreaba care mai e viata mea.

– La jumatatea lui Martie am plecat de la Agentia de Vise dupa 8 luni foarte interesante. Imi pare rau ca au fost unele lucruri care m-au fortat sa fac asta si am lasat niste proiecte neterminate fata de Tudor, dar viata merge mai departe.

– de la 1 aprilie conduc operatiunile la Metromind dupa o oferta simpatica de la Vladimir si echipa. Mai multe detalii despre ce avem de gand sa facem probabil in viitorul apropiat.

– m-am tuns zero si imi place. Prietenii imi spun ca par mai gras acum :)))

– Mi-am facut cont pe twitter si il folosesc zilnic. Poate asta sa fie unul din motivele pentru care n-am mai scris atat de mult pe blog? Pentru cei care nu stiu ,Twitter este un site care iti permite sa intri si sa stai in contact cu apropiatii sau cunoscutii indiferent unde ar fi. Poti afla ce fac prietenii tai primind sms-uri pe telefon, pe desktop intr-o aplicatie sau in browser. Pare a fi o mare risipa de timp pentru unii in timp ce eu il vad mai mult ca o unealta de creare a unei audiente. Pentru a vedea ce fac, urmariti-ma aici.

– I-am convins pe : Sorin Tudor, Daniel Zarnescu, Dragos, parintii mei, Andreea, Sorin, Olga, Carmen, sa-si faca cont pe twitter.

– Consultanta pentru Magazinul de case a dat rezultate si baietii au avut cea mai buna luna ca vanzari pana acum.

– Ionut si Andrei au lansat empower.ro . Un proiect foarte ambitios si misto care sigur va avea rezultate. Daca va plac articolele de pe succesdublu, sigur empower o sa va incante.

– De 1 mai am fost la munte, la Poiana Tapului cu echipa de la MBdragan. Thx Mihai pentru invitatie. Cateva poze mai jos :

Adrian Soare
Adrian Soare

– Ieri am vorbit la E-business Intro la ASE despre cum se face o strategie de online marketing. Inregistrarea, zilele viitoare cand o primesc.

– Marius Tuca m-a facut onanist prin articolul de aici – Marius, se simte disperarea in tonul tau. Asta inseamna New Media si pe viitor te va lovi din ce in ce mai tare. Oricine poate sa creeze audienta si continut, fara o diploma de jurnalist. Utilizatorii pot alege sa citeasca bloguri scrise de anonimi in loc sa viziteze site-urile din trustul Intact si asta se simte la buzunarul lui Felix. Te inteleg, e greu sa fi de partea celor care simt ca pierd. Pana atunci sa vedem cine crede Google ca e onanist.

4 thoughts on “Ce-a mai facut cotofana?”

 1. Cine stie, cunoaste! :) Twitter RULZ ! Follow the leader!

  FELICITARI pentru evolutie ! Bineinteles, distractia de abia incepe, right?

  P.S. Pe Marius Tuca lasati-l sa fiarba in sucul propriu si in negativismu-i caracteristic…

  P.P.S. Dupa cum imi spune Madalin Matica, pe cartea ce mi-a dat-o, va spun si voua:
  “NOUL MARKETING se naste. Si va face multe victime. Fii de partea invingatorilor!”

 2. Marius este intr-adevar disperat. Baricadele lor cedeaza una dupa alta. Probabil ca au cedat nervos si au inceput sa apeleze la jigniri incredibile, asa cum este aceasta!

 3. Mi-a placut prezentarea ta de la E-Business Intro. Mi-a placut sa te aud si live. Bafta in continuare si keep up the good work!

Comments are closed.