Cateva bloguri bune…?

Updated on: May 6, 2010

Pentru ca nu ma ia somnul m-am gandit sa fac un experiment. Am vazut ca nu prea am bloguri bune pe care sa le citesc. Sau alea care sunt bune nu sunt updatate foarte des. Stiu, nici aici nu apar posturi chiar zilnic si incerc sa remediez asta. Technorati avea pe vremuri un citat pe prima pagina care in romaneste suna cam asa : “Sunt peste 50 de milioane de bloguri. Unele din ele trebuie sa fie bune.

 

Asa ca eu azi fac un experiment. Intru in trafic.ro la categoria bloguri. Ma duc la pagina 100 ( asta inseamna primele 1000 de bloguri), intru pe fiecare blog in parte in ordine inversa catre prima pagina si citesc primele 5 posturi. Daca este un blog care imi atrage atentia prin ceva interesant o sa-i pun link aici. Desigur, ceea ce e interesant pentru mine nu e interesant pentru altii. De exemplu, nu ma intereseaza bloguri cu manele deci toate blogurile cu manele sunt desfiintate din start. Pe masura ce citesc voi updata postul asta cu noutati.

Later Edit : Dupa 20 de bloguri deja sunt plictisit, dar nu pot sa nu remarc doua lucruri :

1. Mai mult de jumatate din blogurile astea au Adsense pus peste tot in blog desi au mai putin de 15 vizitatori pe zi.

2. Unele bloguri de pe blogspot imi cer sa fiu invitat de autor ca sa citesc. Common ! Ce secrete ai putea tu sa scrii acolo incat sa nu vrei sa citeasca tot boborul?

Am gasit ceva frumos in sfarsit si bine scris . O dedicatie

SI un blog despre muzica, pacat ca e actualizat foarte rar

Si un blog care chiar imi place : Tu alegi .

Au inceput fotoblogurile. Am gasit unul fain la Vlad Dodan.

L-am gasit si pe nenea Lars care stie tot.

Imi place si Creative Marketing .

Un blog care te invata cum sa faci bani pe net in stilul invechit al completarii chestionarelor sau vizionarii bannerelor. Un vot pozitiv pentru tutoriale. Plin de linkuri afiliate dar sa-i dam o sansa

Later edit  : intr-o ora am frunzarit 100 de bloguri.  O sa dureze mai mult decat am crezut

Later edit : inca 100 au trecut. N-am mai gasit nimic interesant sau poate mi s-au tocit simturile si vederea.

Chiar am ras la Aghiutza citind despre Managementul situatiei de criza

Un blog foarte interesant despre design interior. Exact cam ce-as vrea sa vad pe domeniul asta. Poze, exemple, explicatii.

Dragos Galateanu – pentru ca suntem prieteni si pentru ca merita.

Un blog foarte bun pe advertising gasiti la Adrian Monoranu

Update : am ajuns la pagina 52. Am trecut prin aproape 500 de bloguri din care mi-au atras atentia astea de mai sus. Cam putine? Continuam dupa ce ma trezesc probabil daca mai am rabdare.