Castiga o invitatie gratuita la conferinta lui Sir Richard Branson la Bucuresti pe 9 mai

Updated on: April 14, 2012

Imi aduc aminte cand acum mai bine de 13 ani am auzit de Sir Richard Branson, de Virgin, de visul unui om care si-a transofrmat compania in functie de pasiunile pe care le avea. Mi-am spus atunci ca ar fi incredibil daca as reusi vreodata sa stau de vorba cu el fata in fata.

Pe 9 mai lucrul asta se va indeplini pentru ca Sir Richard Branson vine in Bucuresti si eu voi fi acolo. Unul din voi va veni cu mine.

Daca este cineva care se apropie foarte mult de modul in care vad eu afacerile si viata, Sir Richard Branson este acela. Rebel, pasionat, optimist, vesel si pus pe actiune.

Sir Richard Branson si Robin Sharma vin la Bucuresti ca sa dezvaluie regulile de aur pentru reusite in afaceRichard Bransonri la The Ultimate Success Summit.

Succesul a fost definit ca intalnirea oportunitatii cu pregatirea. Sunteti gata sa profitati de oportunitate si sa creati succesul?

Doi dintre cei mai proeminenti lideri din domeniile lor, din intreaga lumea, vin la Bucuresti, pentru prima data impreuna: Sir Richard Branson si Robin Sharma. The Ultimate Success Summit va avea loc pe 9 mai 2012 la Sala Palatului

Richard Branson si Robin Sharma sunt dedicati crearii si impartasirii sistemelor cele mai noi pentru a obtine succesul.

Intrucat vremurile noi aduc si provocari noi, nu va mai puteti baza pe vechile metode. Trebuie sa stiti unde s-a ajuns si cum va arata viitorul.

Idealul? Veti afla despre aceste sisteme progresiste de la cei care au dovedit ca ele functioneaza la cel mai inalt nivel.

Nimeni nu poate pretinde si nu se poate astepta ca sisteme care au functionat acum 15, 5 sau chiar cu un an in urma, sa ii mentina astazi in frunte. Acest lucru este valabil atat pentru vorbitori, cat si pentru voi.

Veti afla despre regulile de aur ale lui Sir Richard Branson pentru a face afaceri, strategiile lui Robin Sharma pentru succes, antreprenoriat si dezvoltarea afacerilor.

Cine este Sir Richard Branson?

Locul – Marea Britanie. Perioada – sfarsitul anilor ’60. Este povestea unui baiat de 17 ani care la scoala era un rebel. Regulile scolii erau rigide si il faceau claustrofob. El dorea sa isi elibereze mintea. A inceput curand sa scrie un ziar de amatori al elevilor, care circula nu doar in scoala lui, dar si printre adolescentii unor scoli din apropiere. Mama sa i-a dat patru dolari cu care sa inceapa. A inceput apoi sa vanda spatiu pentru reclame unor mari corporatii. Ziarul sau continea articole despre vedete rock, actori de cinema, politicieni si intelectuali. Desi nu avea nicio valoare literara, publicatia reflecta entuziasmul tanarului si spiritul sau de intreprinzator.

Era foarte dornic sa faca din acest ziar o afacere infloritoare. Singurul sau tovaras in tot acest demers era bunul sau prieten Johnny James. Vazand entuziasmul sau inflacarat de a face ceva, directorul scolii Stowe l-a felicitat si i-a spus: „Prevad ca intr-o zi fie vei merge la inchisoare, fie vei deveni milionar.”

In 1970, a infiintat o companie de comenzi prin posta si a inceput sa vanda astfel discuri. Tanarul a avut succes si foarte repede si-a transformat afacerea de vanzare de discuri prin posta intr-un magazin de discuri. Cativa ani mai tarziu, in 1972, a inceput sa fabrice discuri. Dar care sa fie numele companiei?

Nick, partenerul sau in afacere, a spus din intamplare: „Suntem cu totii virgini in acest business.“ Si
asa au botezat compania „Virgin Records“.

Richard Branson este descris ca fiind poate cel mai carismatic individ cand e vorba de sefii corporatiilor de renume international. Cunoscut pentru strategiile sale nonconformiste si modalitatile sale nontraditionale de a face afaceri, Sir Richard Branson, care a aparut in mai multe seriale TV, incluzand Baywatch, s-a nascut in Anglia la 18 iulie 1950.

Richard Branson crede in cateva strategii simple, precum:

• dimensiunea conteaza; trebuie sa provoci si sa concurezi cu brand-uri mari ca sa devii si tu mare

• ia-o usor, combina amuzamentul cu munca

• aminteste-ti mereu ca munca prea multa indobitoceste

• tocmeala este posibila in fiecare afacere – face preturile sa coboare

• fii prietenos cu media si cu aparatul de filmat

• socializeaza ca un om obisnuit, inainteaza ca un glont

Cum poti sa  castigi o invitatie gratuita la acest eveniment:

Pun la bataie pentru unul din cititorii Succes Dublu un pachet de participare la Ultimate Success Summit pe 9 mai in valoare de 320 Euro. Este vorba de pachetul General care iti da acces la conferinta si materiale de participare.

=========================================

Cum castigi acest pachet? Regulile sunt foarte simple:

1. Da share la acest articol pe profilul tau de Facebook.

2. Lasa un comentariu la acest articol folosindu-te de sistemul de comentarii prin Facebook si spune-mi un motiv pentru care vrei sa participi la acest eveniment. De ce te-ar ajuta, de ce vrei sa vii?

3. Pana Vineri, 13 aprilie (zi norocoasa) orele 23.59 invita-ti prietenii sa-ti dea like la comentariul pe care l-ai postat aici.

Persoana care are comentariul cu cele mai multe likeuri castiga invitatia gratuita la evenimentul lui Sir Richard Branson si vine cu mine pe 9 mai la Sala Palatului.

===========================================

IMPORTANT:

comentariile postate la acest articol prin sistemul normal de comentarii nu sunt luate in considerare in concurs.

– nu sunt luate in considerare la concurs comentariile celor care nu au dat share pe facebook.

– nu sunt luate in considerare comentariile de la conturi de facebook fake sau facute special pentru acest concurs (am mai multe modalitati de a verifica veridicitatea unui cont)

– nu sunt luate in considerare comentariile postate de pe conturi de facebook fara un nume real sau cu nume de companii.

Concursul incepe acum,  Castigatorul va fi anuntat Luni, 16 aprilie. Succes Dublu.

P.S. Daca vreti sa aveti un loc sigur fara sa participati la acest concurs, rezervati-va din timp pe site-ul Ultimate Success Summit.

Later Edit. Castigatorul invitatiei este Iulian Novac. Felicitari si ne vedem pe 9 mai.