Curs de persuasiune intr-o singura propozitie

In 2002 m-am angajat in primul job in vanzari. Vindeam tamplarie de Al si PVC pentru o firma romaneasca, trebuia sa caut si sa conving clientii sa isi faca ferestrele si usile la firma respectiva. Un job efectiv de vanzari care a insemnat primul meu contact cu ceea ce inseamna studiul “persuasiunii”. Nu am descoperit pana acum nimic care sa-mi ofere mai multa adrenalina decat senzatia pe care o ai cand esti fata in fata cu cineva la o negociere.

Am experimentat enorm de multe lucruri in domeniul asta. Tehnici de vanzari, de negociere, de amplificare a emotiilor, de argumentare..etc. Am citit tot ce am gasit pe subiect si am incercat sa aplic tot ce functionase la altii.

c08_20570691

 

Citeste tot articolul →Curs de persuasiune intr-o singura propozitie

Biografia lui Steve Jobs–Walter Isaacson plus 10 wallpapers

Am asteptat cu nerabdare sa apara si in Romana traducerea oficiala a biografiei lui Steve Jobs, dupa ce am urmarit toate bucatile care au aparut online din interviul pe care Walter Isaacson l-a dat la TV

Dincolo de tot ce a aparut in presa si la TV cartea lui Isaacson aduce detalii pe care nimeni nu le stia pana acum despre viata personala a lui Steve Jobs, mediul obisnuit de lucru, obiceiurile zilnice…etc.

1

Citeste tot articolul →Biografia lui Steve Jobs–Walter Isaacson plus 10 wallpapers