Cand o problema devine o problema

O problema devine o problema cand te gandesti la ea ca la o problema. O oportunitate devine o oportunitate atunci cand te gandesti la ea ca la oportunitate.

Te-ai gandit vreodata ca directia in care mergi este rezultatul direct a ceea ce faci chiar acum, zi de zi? Daca astepti pilula magica sa-ti schimbe viata astepti degeaba. Vrei sa schimbi ceva? SCHIMBA .

Care e diferenta intre a-ti trai viata in fiecare zi cu teama de a pierde si cea in care te apropii din ce in ce mai mult de indeplinirea visurilor pe care le ai?  In esenta e o singura diferenta : felul in care iti privesti viata in fiecare clipa. Felul in care iti privesti viata iti determina actiunile.

Atitudinea pozitiva costa la fel de mult ca cea negativa. Nici mai mult, nici mai putin. Tu alegi atitudinea pe care ti-o asumi.

Poti sa te gandesti ca toata lumea e impotriva ta si sa ai dreptate. Sau sa vezi in fiecare zi macar 3 lucruri frumoase care ti se intampla si sa descoperi cat de misto poate fi tot ce experimentezi

P.S. Joi am o prezentare despre Social Media la Green Conference. Participarea e gratuita, va puteti inscrie inca pe site.

P.P.S. in Wknd daca nu sunt sanatos ma duc sa zbor cu Kiteul .

4 thoughts on “Cand o problema devine o problema”

  1. Mi-am dat seama ca ceea ce zici e adevarat: “O problema devine o problema cand te gandesti la ea ca la o problema.” Am avut zile in care mi-am ignorat problemele pe moment, doar ca sa ma linistesc….si linistindu-ma , mi-am dat seama ca de fapt nu erau chiar niste probleme.

  2. Da, atitudinea. Sau felul cum percepi. Interpretarea.
    Parca am fi actori care interpreteaza roluri similare. Si suntem si regizori, dar nu stim :)

Comments are closed.