Buget zero, pasiune 100%

Aseaza-te comod in fotoliu pentru ca am lipsit ceva vreme si urmeaza un articol foarte simpatic. Multe lucruri s-au intamplat de la ultimul meu post dar despre asta cugetam cu alta ocazie.

Intre timp sunt foarte entuziasmat si nu inceteaza sa ma uimeasca povestile reale pe care le vad in fiecare zi. Recent am descoperit una dintre ele pe care ti-o spun acum.

PS 22 Chorus este un cor format in 2000 si compus din aproximativ 70 de copii de clasa a 5-a care se rotesc constant. Tipul care a format corul a plecat de la ideea ca vrea sa arate ca orele de muzica nu trebuie neglijate pentru ca au o influenta benefica in viata copiilor.

In prezent au peste 150 de clipuri pe youtube care au impreuna peste 3.000.000 de vizionari, au aparut la Perez Hilton pe blog, in emisiuni la ABC news, pe twitter la Ashton Kutcher care e urmarit de 1.400.000 de oameni si sunt pur si simplu fantastici.

Cum au atins nivelul asta de expunere? Buget zero. Pasiune 100%. Un blog. O camera de filmat. Web 2.0.  Daca faci lucruri de valoare oamenii vor observa.

Va las doua exemple mai jos :

6 thoughts on “Buget zero, pasiune 100%”

  1. Frumos..daca esti suficient de inteligent poti realiza ceva maret cu un pret foarte mic.Pasiunea este o conditie necesara si, uneori, suficienta(exemplu: cazul de mai sus)

  2. treaba asta cu buget 0, expunere globala nu o sa mearga daca vrei sa vinzi ceva. e foarte usor sa ai expunere atunci cand lumea stie ca nu e niciun interes material in spate. incearca sa vinzi ceva cu videoclipul tau si atunci o sa vezi cum toata expunerea asta o sa tinda spre 0, toti cei care iti dadeau linkuri si iti faceau expunere, iti vor cere bani ca sa o faca. de ce? pentru ca stiu ca tu o sa faci bani de pe urma lor. si vedem dupa aia cum e cu bugetul 0.

  3. Atunci cand exista pasiune si profesionalism, aceste lucruri se apreciaza.
    Bugetul este important, dar nu esential. Talentul nu poate fi cumparat sau inventat.
    Iar acesti copii sunt talentati.

Comments are closed.