Buget zero, pasiune 100%

Updated on: April 28, 2009

Aseaza-te comod in fotoliu pentru ca am lipsit ceva vreme si urmeaza un articol foarte simpatic. Multe lucruri s-au intamplat de la ultimul meu post dar despre asta cugetam cu alta ocazie.

Intre timp sunt foarte entuziasmat si nu inceteaza sa ma uimeasca povestile reale pe care le vad in fiecare zi. Recent am descoperit una dintre ele pe care ti-o spun acum.

PS 22 Chorus este un cor format in 2000 si compus din aproximativ 70 de copii de clasa a 5-a care se rotesc constant. Tipul care a format corul a plecat de la ideea ca vrea sa arate ca orele de muzica nu trebuie neglijate pentru ca au o influenta benefica in viata copiilor.

In prezent au peste 150 de clipuri pe youtube care au impreuna peste 3.000.000 de vizionari, au aparut la Perez Hilton pe blog, in emisiuni la ABC news, pe twitter la Ashton Kutcher care e urmarit de 1.400.000 de oameni si sunt pur si simplu fantastici.

Cum au atins nivelul asta de expunere? Buget zero. Pasiune 100%. Un blog. O camera de filmat. Web 2.0.  Daca faci lucruri de valoare oamenii vor observa.

Va las doua exemple mai jos :