Biografia lui Steve Jobs–Walter Isaacson plus 10 wallpapers

Am asteptat cu nerabdare sa apara si in Romana traducerea oficiala a biografiei lui Steve Jobs, dupa ce am urmarit toate bucatile care au aparut online din interviul pe care Walter Isaacson l-a dat la TV

Dincolo de tot ce a aparut in presa si la TV cartea lui Isaacson aduce detalii pe care nimeni nu le stia pana acum despre viata personala a lui Steve Jobs, mediul obisnuit de lucru, obiceiurile zilnice…etc.

1

Cartea este rodul a peste 40 de interviuri particulare cu Steve Jobs derulate in peste 2 ani si intalniri cu peste 100 de oameni din cercul de apropiati ai lui Steve Jobs.

Walter Isaacson a mai scris biografiile lui Benjamin Franklin, Albert Einstein si Henry Kissinger, a fost presedintele CNN si al revistei TIME. Se spune ca Steve Jobs n-a vrut sa vada rezultatul final al biografiei si nici n-a vrut sa intervina in vreun fel pentru a cenzura sau a opri ceva din ce a scris Isaacson despre el.

E impresionant cum un om ca Steve Jobs si-a pus impactul asupra unei companii atat de puternic. Ieri o singura actiune Apple valora 600,01 dolari, un maxim istoric, facand Apple cea mai bogata companie din lume.

Apple valoreaza astazi mai mult decat:

1. Google + Microsoft la un loc

2. Toyota + Volkswagen + Daimler + Honda + Ford + Nissan + GM + Renault + Peugeot la un loc

3. Comcast + Disney + News Corp (Murdoch) + Viacom (MTV) + Time Warner + Time Warner Cable + CBS + Liberty Global + Dish Network + Cablevision la un loc

4. De 16 ori mai mult decat Dell si de aproape 6 ori mai mult decat HP

via Orlando

Daca vrei sa vezi cum gandea geniul din spatele iPod, iPhone, iPad, Macbook iti recomand sa citesti aceasta carte. O poti comanda direct de la emag apasand pe poza urmatoare.

biografie

 

In plus am facut o serie de 10 wallpapere cu citate de Steve Jobs pe care le poti descarca mai jos.

Descarca Wallpapere cu citate de Steve Jobs

Wallpaperele sunt in format 1280 x 720 si se vad bine si pe restul rezolutiilor.

239

Apasa pe butonul Rosu sau click dreapta > Save As si descarca pe computerul tau cele 10 wallpapere cu Steve Jobs

DESCARCA