Bill Gates si Steve Jobs impreuna

Bill Gates si Steve Jobs s-au privit in ochi cu ocazia conferintei “D: All Things Digital”. organizata de WSJ

Cei doi au discutat despre istoria si viitorul revolutiei digitale liber, fara scenariu si fara repetitii anterioare.

Atat Gates, cofondatorul companiei Microsoft, cat si Jobs, cofondatorul Apple, au mai participat la conferinte anterioare, insa separat.

Stiu ca ati asteptat video, so enjoy :

Partea intai :

partea a doua :

partea a treia :

partea a patra :

partea a cincea :

partea a sasea:

partea a saptea:

5 thoughts on “Bill Gates si Steve Jobs impreuna”

  1. Mda. Le-am asteptat sa apara, le-am urmarit secventa cu secventa. Sincer, ma asteptam sa ma dea pe spate, sa-mi taie rasuflarea etc. N-a fost nici pe departe asa.

    Au zis doar niste generalitati fuzzy, absolut nimic din cale-afara de spectaculos si putine chestii noi (vezi discutia cu device-urile din casa si cu editarea video pe gadget-uri minuscule).

    In plus, au facut si o gramada de ‘geek talk’, cu evolutia de la hard-diskul de 128kb etc. E normal, dar ma asteptam sa fie in mare parte business-oriented. Mai tot ce au vorbit despre business a fost in termeni extrem de generici si vagi; practic, au zis numai niste platidudini (gen “exista piete separate care se dezvolta” / “apar nise noi, dispar nise vechi” / “tehnologia trebuie sa contribuie la dezvoltarea invatamantului”). Rahat. Multe chestii sunau a “iarna nu-i ca vara, pentru ca iarna ninge si e frig, iar vara sunt temperaturi maricele, chiar si noaptea, uneori!”. Mersi mult, Gates si Jobs, stiam si noi o mare parte din lucrurile pe care le-ati spus. Iar replica standard a lui Jobs cu “asta nu pot s-o divulg” / “imi pare rau, aici nu mai pot sa dau detalii” devenise un pic iritanta dupa ce ajunsese sa abuzeze de ea.

    Alte secvente video de pe youtube facute de vreun anonim din Kentucky cred ca mi-au imbunatatit mai mult viata sau macar mi-au tinut interesul mai viu decat chestiile astea 7.

  2. pe la jumătatea primului film, când Bill se bâlbâia şi Steve a spus „lasă-mă pe mine să spun asta”, a lăsat impresia că ar fi retardat :twisted:

  3. bill era foarte relaxat…nu ati vazut cum statea pe scaun ? nu avea chef de tinut discursuri…de asta parea mai prostutt…in schimb jobs era stresat, dadea din picioare, parca trebuia sa se insoare…eu il prefer oricand pe bill…macar a spus mai mult decat jobs…jobs nu a zis nimic, nici nu stiu de ce a mai venit…a, ba stiu…ca sa nu adoarma bill… :) a fost interesant, mie mi-a placut.

Comments are closed.