Barbati care plang

Ce credeti despre barbatii care plang? Sunt slabi ca isi arata emotiile? Ar trebui sa fie tari ca piatra si sa sufere in ei sau sa nu exprime decat duritate, tarie, forta, putere? Ce ziceti de situatiile urmatoare cu barbati care plang in public?

Andre Agassi

Discursul de retragere al acestui jucator fenomenal de tenis dupa 21 de ani de cariera e mai mult decat emotionant. Click Aici ca sa urmariti direct de la minutul 6, sau priviti in intregime. Primele 6 minute sunt aplauze si ovatii. Ti se face pielea de gaina.

Michael Schumacher

Momentul in care Schumacher egaleaza numarul de victorii in Formula 1 ale lui Ayrton Senna si intra in istorie. Pentru un neamt, as zice ca e un moment de sensibilitate maxima.

Robbie Williams

In timpul concertului de la Knebworth, in fata a peste 200.000 oameni Robbie Williams e coplesit de emotii.

Brett Favre.

Bret Favre este o legenda a fotbalului american. Mai jos aveti discursul de retragere din NFL in care dupa primele 20 de secunde incepe sa buseasca in plans.

Barack Obama.

Cu o zi inainte de alegerile pentru presedentie in SUA, bunica lui Obama a murit. In clipul de mai jos Obama vorbeste despre ea si izbucneste in plans. Nu stiu cate voturi a castigat cu miscarea asta dar plansul mi se pare veridic. Te gandesti ca un om care trebuie sa conduca o tara trebuie sa fie ca stanca si nu trebuie sa fie emotional?

Si o colectie de poze cu celebritati care plang si motivele pentru care o fac :).