Azi tu canti la pian

Updated on: October 9, 2009

Cat de mult crezi ca esti mai eficient daca te distrezi mai mult la munca? Cand a fost ultima oara cand ai lucrat cu placere la ceea ce faceai? La inceputul saptamanii am facut un experiment. Eram in Bucuresti intr-o cafenea si ma gandeam ce sa scriu pentru Cafegiu si privind aiurea am inceput sa vad. Tot puhoiul de oameni care trecea pe langa cafeaneaua aia. Multi si totusi fiecare cu gandurile lui. I-am urmarit aproape o ora. Majoritatea mergeau grabiti, cu castile in urechi, fiecare cu muzica lui, apasati, incruntati, nervosi, stresati, intarziati.

Good Morning2

Mi-am pus intrebarea : ce ar trebui sa te scoata din starea asta? Chiar ai nevoie de motivatie in fiecare zi sa pui un zambet pe fata ta?

Sunt zile in care habar n-am ce sa mai scriu. Ma simt secat si parca am scris despre aceleasi subiecte de atatea ori. Si nu vreau sa scriu ce am mancat de dimineata. Stau cu fereastra deschisa si cu degetele pe taste. Si apoi incep iar sa scriu. Ca in dimineata asta cand de obicei dorm bustean.

E vineri. Pentru multi dintre voi e ultima zi de lucru saptamana asta. Vine un weekend frumos in care veti intra mental deja de la ora 12. La 4 PM vreti sa se termine mai repede programul si sa zburati acasa, la mare sau la munte.

Cum ar fi sa faceti azi ceva incredibil de misto? Sa va ganditi ca oricat de plictisitor e ceea ce faceti azi va veti distra facand asta?

Uite..cum au facut oamenii astia in clip incercand sa determine trecatorii care ieseau de la metrou sa foloseasca mai mult scarile normale decat scarile rulante facand din lucrul asta ceva amuzant. Culmea- au reusit. 60% din oameni au folosit mai mult scarile normale. CUM?

Bonus : 100 de moduri in care poti fi mai creativ la serviciu.