Allan Pease in Romania, pe 27 martie

Prin clasa a XII-a am dat pentru prima oara de o carte de Allan Pease. Era cartea despre Limbajul trupului. M-a fascinat, pur si simplu. Pana atunci nu ma gandisem prea mult la felul in care comunicam si importanta pe care o are limbajul trupului in relatia dintre oameni.

allanpease

 

Anii au trecut si am inceput sa lucrez in vanzari unde era esential sa imi dau seama repede in ce ape se scalda potentialul client cu care ma intalnesc, cum sa imi dau seama ce e in mintea lui si sa interpretez cat mai bine semnalele non-verbale. M-am pus pe studiat tot ce am gasit pe domeniu si progresele s-au vazut si in contractele semnate. Stateam prin cafenele si ma uitam la oameni, luandu-mi notite in carnetel. Cat de des zambesc, cum zambesc, de ce se incrunta, cat de deschisi sunt…etc.

Au mai trecut cativa ani si am ajuns sa tin propriile workshopuri de limbajul trupului prin toata tara cu exercitii si jocuri interactive. Au fost cateva sute de participanti de-a lungul timpului si ma bucur ca pentru unii a avut impact in negocieri, la interviuri sau cand aveau pur si simplu intalniri cu persoane de sex opus. Si totul a pornit de la prima carte pe subiect, cartea lui Allan Pease

N-am apucat niciodata sa-l vad pe Allan Pease in persoana desi m-am uitat la aproape toate clipurile si seminariile inregistrate pe care le-am gasit.

In martie o sa fac asta. Allan Pease vine pe 27 martie in Cluj pentru un eveniment de o zi, la care poti sa participi si tu.

Prezentările lui sunt un adevărat spectacol: publicul său rămâne mereu, profund impresionat de stilul său jovial și de  umorul extraordinar de care dă dovadă în expunerea sfaturilor. Mărturiile spun că ieși atât de motivat, de inspirat și de educat în perspective, încât doar comoditatea te poate face să rămâi în mediocritate după un eveniment cu Allan Pease.

 

Ce vei învăţa dacă participi la acest eveniment?

 

→ Cum să creezi  o primă impresie puternică și de durată.
→ Cum să întorci, fără efort, în favoarea ta, orice situaţie.
→ Cum să ţii cele mai bune conversaţii și prezentări.
→ Cum să îi faci pe ceilalţi să se simtă importanţi.
→ Cum să vinzi mai mult folosind tehnici de comunicare eficiente.
→ Cum să crești în carierea devenind un excelent comunicator.
→ Cum să devii un om de afaceri mai influent și admirat.
→ Cum să atragi mai mulţi oameni valoroși în jurul tău.
→ Cum să ai relaţii personale și profesionale mai bune.

Pentru cititorii Succes Dublu organizatorii au oferit si o reducere. Foloseste codul SD20 la inscriere si ai –20% discount la orice pachet alegi.

1 thought on “Allan Pease in Romania, pe 27 martie”

  1. Si eu am citit cartea Body Language a lui Allan Pease prin anul trecut (a 11-a/a 12-a) dupa ce am vazuts erialul Lie to me care mi-a deschis apetitul pentru limbajul trupului. Din pacate nu imi permit fiindca sunt inca pe banii parintilor, dar cu siguranta cand voi deveni independent finaciar ma voi duce sa-l vad si ascult pe Pease daca o sa mai revina in Romania sau prin apropiere. Multumesc mult pt ajutorul acordat tot timpul :)

Comments are closed.