Ajut-o pe Ioana sa aplaude

Cine e Ioana?

Ioana Maria s-a născut pe data de 15 iulie 2008 fără jumătate din antebraţul drept şi fără mâna dreaptă. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, “Agenezia jumătăţii distale antebraţ şi mâna dreaptă“.

Posibilele cauze pentru acest diagnostic ar fi legate de o substanţă chimică (medicament), un virus sau de o brida (bandă) amniotică ce ar fi împiedicat dezvoltarea normală a mâinii. În unanimitate medicii din străinătate au concluzionat că este vorba despre o bandă amniotică ce a intervenit asupra mânuţei înainte de 4 luni de sarcină.

Descoperită la timp, această problemă ar fi avut şanse de remediere în proporţie de 100%. Nu în România, desigur. Cu un plus de atenţie din partea medicilor, nu aţi mai fi ajuns să citiţi aceste rânduri iar Ioana ar fi fost un copil perfect sănătos.

Ce poti sa faci tu ca sa o ajuti:

Participa maine, 23 mai 2010 incepand cu orele 17.00 in Suburbia la un concert caritabil organizat de Metal Silvae. Banii stransi se duc in contul Ioanei.

2 thoughts on “Ajut-o pe Ioana sa aplaude”

  1. Frumos, dar, muzica metal, caracterizata de nivele de energie inferioare (vibratia sunetelor, tema versurilor si gradul de constiinta al cantaretilor) va putea atrage mai greu nivele de energie superioare (aici, acte caritabile). Era de preferat o muzica mai blanda si melodioasa (cel mai bun exemplu fiind cea clasica).

    Cu toate acestea, un grup de oameni uniti pentru un scop nobil, este in sine un atractor de energie superior (provenit din unire, compasiune, si altruism) si sper ca va fi de ajuns pentru strangerea de fonduri.

    (Bibliografie: David R. Hawkins M.D., Ph.D. – “Putere versus forţă – Determinanţii ascunşi ai comportamentului uman”)

Comments are closed.